promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes változás jön a TikTokon, ami olyan lesz, mintha tiktokban kicserélték volna a telefonod
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TikTok figyelt a felhasználók visszajelzéseire, és érkezik is a változtatás az applikációban.

Magyarországon is rengeteg felhasználója van a TikToknak, ami az egyik legkedveltebb alkalmazás a fiatalok körében. Az persze Mark Zuckerberg és a Facebook malmára hajtja a vizet, hogy rengeteg a botrány mostanában a TikTok körül.

Az Egyesült Államok, Kanada, és az Európai Parlament után most már az Egyesült Királyságban és betiltották az alkalmazás használatát a kormányzati munkahelyeken kiberbiztonsági problémákra hivatkozva. Persze a TikTok továbbra is tagadja, hogy a személyes adataink a kínai kormánynál kötnének ki. Magyarországon persze nincs tervben semmi ilyesmi, és az influenszerek is milliókat keresnek vele, már ha jól csinálják a dolgukat.

Persze a Facebooknál is vannak gondok, a Reuters beszámolója szerint például Mark Zuckerberg cége újabb 10 ezer embertől fog megválni, a novemberben bejelentett 11 ezer kirúgott alkalmazott után.

A Facebook és a TikTok persze gondok mellett arra koncentrál, hogy kiszolgálják a felhasználók igényeit. Az utóbbi nagy újításra is készül, ráadásul egy olyan dologgal, ami alaposan idegesítette a felhasználókat.

A TechCrunch cikkéből az derült ki, hogy a vállalat bevezeti a „Frissítés” funkciót, amit akkor tudnak bevetni a TikTokozók, amikor már úgy érzik, hogy nem tetszenek nekik a hírfolyamban ajánlott videók.

A TikTok algoritmusa tényleg jól muzsikál, de akad olyan, amikor a felhasználók valami másra vágynak. A frissítéssel a For You kezdőoldal olyan lesz, mintha most regisztráltunk volna be az alkalmazásba.

Ez a funkció csak a hírcsatornát frissíti, az alkalmazás többi része érintetlen marad. A TikTok ajánlási rendszere ezután több tartalmat jelenít meg az új interakciók alapján. Az új funkció remek kiegészítés lesz azoknak, akiknek az ízlése alaposan megváltozott az elmúlt időszakban.

A felhasználó dönthet úgy, hogy kiszűri azokat a tartalmakat, amelyek meghatározott hashtageket vagy kifejezéseket használnak. Van egy „nem érdekel” opció is, amelyre akkor bökhetünk rá, ha olyan videóval találkozunk, amely nem tetszik.

Az új funkció hamarosan minden felhasználónál megjelenik majd Magyarországon is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás