promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyire pofátlan a Samsung? A rajongók is kiakadtak a Galaxy S23-ra
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Samsung már nincsen a csúcson néhány kitartó márkarajongó szerint.

Megérkezett a Samsung Galaxy S23 széria, amit a legtöbb szakértő nagyon is ajánl azoknak, akik új telefon vásárlása mellett döntenek a közeljövőben. Mi a mindig megbízható Tech2 tesztjét néztük meg, ahol a sima Galaxy S23-at, és a Galaxy S23+-ot tették jelképesen „nagyító” alá. Természetesen megérkezett a családba a Galaxy S23 Ultra is, aminek külön videót szenteltek, amit ide kattintva tudtok megnézni.

A Samsung Galaxy S23 szériánál jobb lett a kijelző, az üzemidő, a teljesítmény, de még a hangszórók is, így tényleg nem tudnak csalódást okozni, de azért valami miatt mégis zúgolódnak az emberek.

Először azonban nézzük a fő változást, ami a telefon lelke. Az Exynos processzort kidobta a Samsung, és megérkezett Snapdragon 8 Gen 2. Az előző processzornál az S22 szériánál is voltak problémák a Tech2 szerint: indokolatlan laggok, gyorsabban merült a mobil és jobban is melegedett, az azonban így minden irányban megváltozott.

A Samsung S23 és az S23+ esetében is megérkezett a jobb akkumulátor, és a kamerák tekintetében is jelentős az előrelépés. A tesztek gyakorlatilag az összes helyen pozitívan értékelik a telefont, így nem igazán lehet belekötni.

Viszont akkor mégis mi az, ami miatt fanyalognak a rajongók? Nos, hogy mint a legtöbb újonnan megjelent okostelefon, a Galaxy S23 széria is alaposan megdrágult. Természetesen nem a Samsung pofátlan Magyarországon, hanem így állunk most az árakkal.

„Nem csalódtam. K**va drága mindegyik. :D”

„A videó minőségében nem csalódtam Laci, de a Samsungban 2020 óta igen”

„410 ezer az S23 az S21 FE meg 200, az S21 meg 220. Alig jobb az S23 valamicskével... és dupla az ára. 2 évente váltottam telót eddig (S6, S8, S10, S21) de idén elérte a Samu hogy kivárjak. Lehet márkát is váltok”

- írták a kommentelők, akik közül az utolsó tudta a legtöbb lájkot bezsebelni.

A Galaxy S23 Ultra természetesen ennél is húzósabb, mivel ez 610 ezer forintról indul Magyarországon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás