promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamu Samsung tévés videót lepleztek le a kommentelők, amit nézni is fáj
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A legtöbb kommentelő szerint nincs is Samsung tévé a dobozban.

Magyarországon is rengeteg Samsung Smart TV tulajdonos van, ami nem is csoda, mivel árban és minőségben is a csúcson van a termék. Mindenesetre maradjunk annyiban, hogy sokan hűek a márkához, és nem igazán szoktunk hallani panaszkodást, aki ilyen tévét vesz.

Nem olyan rég a Samsunggal is megállapodást kötött a SkyShowtime, szóval a legtöbb okostévén már elérhető a szolgáltatás. Azonban elég sok kritika éri a streaming felületet, így hiába olcsó, úgy néz ki nem igazán éri meg rá előfizetni. Ezen ugyebár az amerikai Showtime csatorna, a Paramount és a Universal Pictures, a Paramount+, a Nickelodeon, a DreamWorks Animations, a Peackock valamint a Sky Studios által kiadott sorozatokat és filmeket élvezhetjük.

A Samsung a CES 2023 bemutatóján leplezte le a legújabb OLED televízióit. Az S90C és az S95C friss modellek hamarosan elérhetőek lesznek Európában is, viszont alaposan a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ilyet tévét szeretne otthonra.

A 65 és 75 colos Samsung tévék ára például átszámítva már 1 millió forint felett lesz, és ez még az alacsonyabb kategória. Az S95C 75 colos változata már 1 millió 800 ezer forint felett van. A jelenlegi infláció miatt persze arra is fel kell készülni, hogy a kereskedők még ennél is drágábban fogják őket kínálni Magyarországon.

Közben beindult a neten egy vírusvideó, amin egy férfi az újonnan vett 75 colos Samsung tévéjét próbálja valahogy beszuszakolni a kocsijába, persze abszolút sikertelenül. Végül úgy vett véget az egésznek, hogy az autó hátsó részére teszi fel a készüléket. Az egészet persze nézni is fáj, amit az egyik TikTok videóban meg is tehettek.

@gersonmiiguel ¡Las cosas que ves en Target! Alguien intenta colocar un televisor de 75 pulgadas en su automóvil. ¡Su solución al final te dejará impactado! Siempre es un día entretenido cuando compras en Target. #tv #tvsamsung #target sonido original - Gerson Hernández

Közben az egyik Facebook csoportban a kommentelők már betámadták a vírusvideót, mivel szerintük köze nincs a valósághoz, és kamu az egész.

„Üres a doboz látszik rajta”

„38kg a tv, amit úgy emelget, mintha nem is lenne benne semmi, mivel nincs benne semmi!!!”

A videó mindenesetre tovább terjed az interneten, még ha valaki poénból is csinálta üres Samsung tévés dobozzal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás