promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes antennákat találtak a hegyekben, senki se tudja, hogy kerültek oda
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még a hatóságok is értetlenül állnak a titokzatos antennák megjelenése előtt.

Mivel rengetegen hisznek a földönkívüliek létezésében, így szinte már megszokhattuk, hogy bármilyen rejtélyes dolog történik, valaki jó eséllyel egyből rá fogja vágni, hogy biztosan az űrlények állnak mögötte. Sokan például szentül hisznek abban, hogy a piramisok létrejöttéhez is közük van az idegeneknek még úgy is, hogy erre egyáltalán nincs megdönthetetlen bizonyíték.

Most Utah hegyeiben fedeztek fel olyan objektumokat, amikről elsőre azt hitték páran, hogy valamilyen közük van a földönkívüliekhez, pedig egyértelműen emberek kezének munkájáról van szó. Persze ez kicsit sem vesz vissza a rejtély erejéből, hiszen még a hatóságok sem tudják a választ arra a dologra, ami határozottan izgalomban tartja a helyieket, akik már nagyon szeretnék tudni az igazságot.

Titokzatos antennákra bukkantak a hegyekben, ráadásul egészen sokra, és mivel jelöletlenek, így senki sem tudja, hogy kihez tartoznak, illetve milyen céllal lettek felépítve bizonyos pontokon. A hatóságok végül úgy döntöttek, hogy lebontják őket, és egy tucatot már el is távolítottak, de a zord időjárás miatt elég nehéz dolguk van, így eltart még egy darabig, amíg mindet leszedik.

Volt, aki szerint egyértelműen kriptovaluta bányászat céljával állították fel a szóban forgó antennákat, de persze erre sincs bizonyíték, szóval egyelőre megoldatlan marad az objektumok rejtélye. Kár nem történt, viszont illegális engedély nélkül antennákat elhelyezni közterületen, így bárkinek is a műve, valószínűleg komoly büntetésre számíthat, ha kiderül, hogy ő volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás