promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó felvétel: tényleg UFO bújt el a felhő fölött? - Videón a rejtélyes jelenség
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen hátborzongató videó készült Las Vegasban, senki sem tudja, hogy mi van a felvételen.

Rengeteg embert érdekel, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Az utóbbi években, évtizedekben számtalanszor előfordult már, hogy UFO-t láttak az égen, de persze egyik felvétel sem tudta támadhatatlanul bizonyítani az űrlények létezését, hiszen az „UFO” csupán azt jelenti, hogy egy olyan repülő tárgy, aminek ismeretlen az eredete – ettől függetlenül folyamatosan kerülnek fel az internetre a félelmetes videók az észlelésekkel kapcsolatban.

Az űrlényes filmeknél már megszokhattuk, hogy a földönkívüliek általában az Egyesült Államokat találják meg először, akár békés, akár támadó szándékkal jönnek. Nos, könnyen lehet, hogy van alapja ennek a hollywoodi klisének, ugyanis nemrég Las Vegasban készült egy olyan felvétel, amitől sokaknak felállt a szőr a hátukon, hiszen egy egészen rejtélyes jelenség látható rajta.

A videó készítője is egy horrorfilmhez hasonlította, amit látott: a felhő felett egy érdekes objektumot vélt felfedezni, ami fényt árasztott magából – ezt többen is látták, és senki sem tudott normális magyarázatot találni a dologra, így egyből UFO-észlelésként könyvelték el, és úgy gondolták, hogy ez lehet a bizonyíték a földönkívüliek létezésére.

Persze volt, aki szerint ez csupán fényjáték az egyik épületről, hiszen Las Vegas folyamatosan fényárban úszik, illetve olyan teória is felbukkant, hogy égi jégkristályok okozták a jelenséget. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy kifejezetten hátborzongató a lent látható felvétel – még úgy is, hogy a készítőjén nem lehet hallani, hogy félne, sokkal inkább csodaként éli meg a látványt:

@hotheadbrett There is a #ufo #uap above Sapphire Las Vegas @sapphirelv702 #vegas #aliens #true @UFO @vegas original sound - HotHeadBrett
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás