promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
2 perc tudomány: 7 elmejáték, amelyet a bizonytalan férfiak játszanak ártatlan nőkkel
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyszerűen megfogalmazva, az elmejáték egy pszichológiailag manipulatív viselkedés, amelynek célja egy másik személy elbizonytalanítása vagy előny megszerzése vele szemben.

Nagyon gyakran találkozunk elmejátékokat játszó emberekkel. Legyen szó munkahelyről, kapcsolatokról vagy más személyes kapcsolatokról, az elmejátékok nagyon gyakoriak. Ezen túlmenően, bizonyos férfiak gyakran próbálnak elmejátékokat játszani párkapcsolataikban.

Íme 7 elmejáték, amelyet a bizonytalan férfiak a nőkkel játszanak:

Nagyon gyakori, hogy a bizonytalan férfiak értelmetlen elmejátékokat játszanak nőkkel, csak azért, mert hiányzik belőlük az önbecsülés ahhoz, hogy felvállalják a hibáikat. Az ilyen férfiak bármit megtesznek vagy mondanak, hogy eltereljék magukról a figyelmet, és, hogy helyettük rosszul érezze a nő magát.

Amint elkezdenek érzelmeket kifejteni egymás iránt, ez az elmejáték elindul. Lehet, hogy elkezd úgy bánni a nővel, mintha a jelenlétére nem lenne szüksége, vagy zavarná őt. A cél az, hogy érzelmi hullámvasútra ültesse áldozatát, és hogy ezáltal azt gondolja vagy azon aggódjon, hogy az utolsó romantikus kirándulás vagy randevú nem volt olyan tökéletes, mint amilyennek látszott.

A bizonytalan férfiakban állandó éhség alakul ki a megnyugtatás és a szívesség iránt. Ki fogja használni a nő érzelmeit, hogy olyan szívességekre késztesse, amelyeket általában nem vállalna a nő senkinek. Továbbá, valahányszor női áldozata visszautasítja a szívességkérését, bűntudatot fog kelteni.

Tudja, hogy a barátok fenyegetést jelentenek manipulatív kis elmejátékára, ezért elüldöz mindenkit a kiszemelt nő mellől, hogy egyedül irányítson.

Amikor veszekedsz, észre fogod venni, milyen ügyesen tesz olyasmit hirtelen a hibádnak, amit még csak nem is tettél meg. Bűntudatot kelt benned emiatt, és valami sokkal nagyobbat alakít, mint amilyennek lennie kellett volna.

A bájos és gondoskodó tulajdonságait csak arra használja, hogy udvaroljon, és elcsábítsa kiszemeltjét, majd hirtelen aljasan kezd viselkedni, mert nem tud örökké úgy tenni, mintha kedves lenne. Ha manipulál és elnyomhat, úgy érzi, ő irányít.

Az érzelmileg bizonytalan férfiak általában elégedetlenek önmagukkal. Ez bizalmatlanságot okoz, ezért a legapróbb lehetőségnél is megvádolja partnerét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás