promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk a Twitter ellen: az év üzlete helyett az év botrányát okozta a világ leggazdagabb embere
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Twitter felvette a kesztyűt, és nagyon durván nekiment Elon Musknak.

A Tesla és a SpaceX mögött álló Elon Musk még áprilisban kavarta fel az állóvizet azzal, hogy nyilvánosan kezdett el játszadozni a gondolattal, hogy felvásárolja a világ egyik legnépszerűbb közösségi platformját, a Twittert. Egy ideig úgy tűnt, hogy tényleg komolyan gondolja a dolgot, hiszen 44 milliárd dolláros ajánlatot tett a cégnek, amit a fejesek el is fogadtak – de az excentrikus üzletember minden bizonnyal meggondolta magát, ugyanis már-már kétségbeesetten próbál kihátrálni a dologból:

Elon Musk szerint a Twitter nem minden követelését akarja teljesíteni, de a platform az ellenkezőjét állítja ennek, ráadásul még a pereskedés lehetősége is felmerült a minap. A szakértők szerint viszont az az igazság, hogy a híresség valójában azért akarja különböző „mondvacsinált” indokokkal meggátolni az üzlet létrejöttét, mert azóta már kevesebbet és a Twitter, így hatalmasat bukna – minden bizonnyal ezért is ragaszkodik a cég ahhoz, hogy végigvigyék a megállapodást.

Úgy tűnik, hogy a Twitternél betelt a pohár és a fejeseknek elegük lett Elon Musk csikicsukijából, ugyanis tényleg beperelték az üzletembert, hogy tartsa magát a megbeszéltekhez, és az ígéretének megfelelően vegye meg a platformot.

„Ó, az irónia lol”

– reagált Elon Musk Twitteren a Twitter perére.

A híres/hírhedt innovátor csúnyán megütheti a bokáját, hiszen könnyen lehet, hogy tényleg meg kell vennie a Twittert, bár jóval valószínűbb, hogy maximum egy kisebb büntetést kell fizetnie az általa okozott károkért, aztán vígan élheti tovább az életét – de az biztos, hogy bármi is lesz, az egész már most nagyon kellemetlen, mivel az év üzlete helyett hamar az év botránya lett az ígéretes ötletből.

Elon Musknak amúgy a magánéletében is akadnak manapság izgalmak, ugyanis állítólag titokban ikrei születtek az egyik beosztottjától:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás