promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musknak titokban ikrei születtek a saját beosztottjától?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elon Muskot állítólag egy hivatalos dokumentum buktatta le, ami felfedte, hogy ikrei születtek.

A világ leggazdagabb embere, Elon Musk egy kifejezetten megosztó figura, mivel legalább annyian tartják őrültnek, mint zseninek. Tény, hogy félelmetesen nagy hatalommal rendelkezik a pénze és a befolyása miatt, hiszen egyetlen Twitter bejegyzésével képes hatni a tőzsdére és a különböző kriptovaluták árfolyamaira – nemrég pont emiatt ütötte meg a bokáját, ugyanis elég durván beperelték őt, és akár még az egész vagyonát is elveszítheti:

A Tesla, SpaceX és egyebek között a Neuralink mögött álló Elon Musknak állítólag nemcsak üzletemberként, hanem magánemberként is vannak bőven furcsaságai, ugyanis a korábbi barátnőjével, az énekesnőként/művészként tevékenykedő Grimesszal X Æ A-Xii-nek nevezték el az első közös gyermeküket, ezzel nem kis port kavarva – a második babájuk pedig a szakításuk után, titokban született meg, és ez is elég meglepő volt sokak számára.

Úgy tűnik, hogy Elon Musk valóban tele van meglepetésekkel, ugyanis az a hír járja, hogy szintén titokban teherbe ejtette a Neuralinknél dolgozó Shivon Zilist, akivel ráadásul tavaly novemberben ikrei születtek, de csak idén májusban vette a nevére a gyermekeket – így elvileg már 9 hivatalos utódja van a dollármilliárdos üzletembernek.

Állítólag egy hivatalos dokumentum buktatta le Elon Muskot, aki egyelőre még nem reagált a duzzadó botrányra. Minden bizonnyal nem is fog, mivel általában nem szokott ilyen dolgokkal foglalkozni, hiszen neki sokkal fontosabb az üzlet, és hogy jól érezze magát, miközben ezek szerint folyamatosan hódítja a hölgyeket, és sokasodik velük – legalábbis, ha lehet hinni ennek a szóbeszédnek.

Nem ez az egyetlen meglepő dolog, ami mostanában kiderült Elon Muskról, ugyanis az exe, Grimes nemrég elég érdekes információkat mondott róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás