promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolog derült ki Elon Muskról - Mégsem olyan, mint amilyennek hittük?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába Elon Musk a világ leggazdagabb embere, egyáltalán nem él úgy.

Elon Musk jelenleg 264,6 milliárd dolláros vagyonnal hivatalosan is a leggazdagabb élő ember, aki ennyi pénzből szinte bármit megvehet magának. A Tesla és a SpaceX mögött álló, elég megosztó személyiségnek számító zseniális innovátor mindig is tele volt „furcsaságokkal” – hiszen például jelenleg is a Marsra akarja vinni az emberiséget –, de most olyan dolog derült ki róla, ami tényleg minden szempontból szokatlan.

Elon Musk elárulta, hogy neki jelenleg nincs háza, és gyakorlatilag a Tesla központjának környékén élő barátai szabad szobáiban lakik felváltva.

Ez igazán meglepő, hiszen a világ leggazdagabb embere valószínűleg pillanatokon belül akár egy hatalmas palotát is tudna vásárolni magának ott, ahol csak szeretne – de Elon Musk mégse így tesz, hanem inkább szívességeket kér ismerősöktől.

Már a híresség exbarátnője (akivel valamilyen szinten még most is együtt vannak, hiszen titokban nemrég született meg a második gyermekük), Grimes is megemlítette, hogy mennyire egyszerű Elon Musk élete, ugyanis nem nagyon vannak igényei, és képes a legszerényebb körülmények között is ellenni, miközben napokig ugyanazt az ételt eszi, és lukas matracon alszik – egyedül a magánrepülője az, ami igazi luxus, de azt is csak azért használja, hogy időt spóroljon az utazással, és így többet tudjon dolgozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás