promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NASA mindenkit átvert: valójában a Földön készültek a marsi felvételek?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy egy furcsa szikla rántotta le a leplet a NASA egész világot érintő hazugságáról.

Rengeteg egészen elképesztő összeesküvés-elmélet terjed a neten a NASA több évtizede tartó ügyleteivel kapcsolatban, hiszen sokan még azt sem hiszik el különböző okokra hivatkozva, hogy 1969-ben megtörtént a holdra szállás.

Úgy tűnik, hogy jelenleg a Mars van az emberiség fő fókuszában, hiszen már több marsjárót is elküldtünk kutakodni a rejtélyes égitestre – vagy mégsem?

Egy férfi azt állítja, hogy az elvileg 2004 és 2010 között a Marson vizsgálódó Spirit marsjáró valójában sosem érkezett meg a vörös bolygóra, hanem minden felvétele a Földön készült, vagyis a NASA csúnyán átverte az egész világot.

Ezt a kijelentést arra alapozza, hogy a Spirit marsjáró egyik felvételén egy olyan szikla látható, ami szerinte csak egy kellék, mivel az egyik felén van egy csillogó, fémes jellegű fólia – legalábbis ő így gondolja.

Sőt, valaki tudni is véli, hogy a Földön hol készültek ezek az anyagok, de ezt az információt sem tudta megerősíteni senki, így egyelőre csupán egy elég valószínűtlen teóriaként tekinthetünk erre a dologra – főleg úgy, hogy akadtak olyan kommentelők, akik ezt a fémes csillogást annak tudták be, hogy olyan anyagból van ez a ténylegesen a Marson található szikla, ami jobban visszaveri a fényt.

Bármi is legyen az igazság, elég hátborzongató a gondolat, hogy a NASA esetleg ilyen szinten átejtené az emberiséget.

Itt lehet megnézni a felvétel elemzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás