promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NASA megszakította a közvetítést, amikor a Napból egy döbbenetes fekete dolog úszott be a képbe - itt a bizonyíték?
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van olyan, aki azt írta, nem ez volt az első eset.

Scott C. Waring az egyik legismertebb olyan személy az interneten, aki a NASA által nyilvánosságra hozott képeket, dokumentumokat és videókat rendszeresen és tüzetesen átnézi, hogy azokon idegen lények, eltűnt civilizációk vagy éppen földönkívüliek létezésére utaló jeleket találhasson. A földönkívüli szakértőnek titulált Waring egy honlapon és a YouTube-on rendszeresen közszemlére is teszi a meglátásait.

Scott C. Waring nevéhez (és felfedezéséhez) kötődik például az utóbbi évek egyik leglátványosabb, és az interneten legnagyobb karriert befutó képe, amelyen szerinte egy öltönyös földönkívülit látunk, akinek a hátán még egy táska is lapul. A fotót a NASA marsjárója rögzítette. A szakértő szerint ez bizonyíték lehet arra, hogy a Marson bizonyosan értelmes lények élnek.

A fotót IDE kattintva megnézhetitek.

Scott C. Waring most a NASA egyik élő közvetítése közepette szúrt ki valami olyat, ami szerinte ismét bizonyíték, hogy a NASA titkol valamit. A férfi a Napot figyelő kamerát nézte május 2-án, amikor megszakadt a felvétel, ráadásul mindezt megelőzte egy olyan esemény is, hogy egy rejtélyes fekete kocka volt látható a Nap mellett.

Bernhard Fleck, a NASA egyik szakértője azonban a feltételezést nonszensznek tartja, és az összeesküvés-elméletekben sem hisz. A The Sun kérdésre pedig azt nyilatkozta, hogy a fekete kockára hasonlító dolog egy hiba a felvételeken.

Scott C. Waring amúgy a kockát be is mutatja ebben a YouTube-videóban, és hosszasan elmélkedik is róla:

(via Life.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás