promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy régi játékbaba tart rettegésben egy házaspárt - Ez nem egy horrorfilm ajánló
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy nő nem mer lemenni a saját pincéjébe, miután látta a felvételeket.

Egy kiborult anyuka bevallotta, hogy már túlságosan fél ahhoz, hogy egyedül lépjen be kísértetjárta háza pincéjébe, miután hátborzongató felvételeken látható, ahogy egy szellem üldözi a macskáját.

A 45 éves Kathy Gallinger azt állítja, hogy számos hátborzongató esemény történt azóta, hogy 2018 augusztusában beköltözött az otthonába. Ilyenek voltak például maguktól mozgó tárgyak és a sötétben felbukkanó kísérteties árnyak. Egy eset azonban jobban megijesztette, mint bármelyik másik.

Miután egy kamerát felállított a pincéjében, felvételt készített arról, amint egy fekete felleg feltűnik, amit a macskája figyel, és elüldözi Salemet, miután kibújt az anyja régi, 1950-es évekbeli babájából.

A videón látható, amint a hároméves Salem a baba irányába bámul, mielőtt a fekete köd felbukkanna. A felleg ekkor feléje sodródik, amitől láthatóan rémülten elmenekül.

„A férjem és én nagyon ki voltunk akadva. Azonnal felhívtam egy médium barátomat, aztán egy kicsit jobban éreztem magam, mert azt mondta, nem érez olyan rezgéseket, amik miatt arra gyanakodna, hogy el akar kapni minket a szellem, csak tudatni akarja a jelenlétét”

- mondta Kathy, majd hozzátette, hogy imádja a házát és nem akar elköltözi.

„Imádom ezt a házat. Az egyetlen módja annak, hogy elköltözzünk, ha erőszakossá válna, vagy ha bármi ártana bármelyikünknek, természetesen.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás