promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csontokat találtak az 1000 éves kísértetházban
Borítókép:  Wikipédia/Brian Robert Marshall
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Borzalmas dolgokat fedeztek fel az évek során.

Caroline Humphries és családja 1968-ban költözött be az otthonukba. Megvettek egy 1000 éves ingatlant, amit panzióként üzemeltettek, de az azóta eltelt évtizedekben több szokatlan esemény is történt a házban.

Az évek során a család mindenféle furcsa és nyugtalanító tárggyal találkozott, amik közül néhány az épület sötét és erőszakos múltjára emlékeztet. Érthető, hogy miért szerezte meg a világ egyik leginkább kísértetjárta helye hírnevet.

Caroline néhai édesapja, John Humphries volt az első, aki csonthalmokra bukkant a nappali járólapjai alatt. A közelmúltban pedig a párja, Mick több csontot fedezett fel a földszinti szoba lépcsője alatt, köztük egy állkapcsot, gerincet, combcsontot és egy koponyát.

Egy jós korábban azt mondta Caroline apjának, hogy "mindenhol gyerekek vannak eltemetve". Az ásás után John megtalálta a csontokat tőrökkel együtt, ami miatt úgy sejtik, hogy áldozati gyilkosságokat követhettek el.

A 60 éves Caroline elmondta:

„Régészeti jelentés készült a tőrökről, és azt mondták, hogy a pontos dátumot nem tudnak meghatározni, de nagyon régiek. Sajnos a tőröket, amik egy üvegvitrinben voltak, 2014 körül ellopták, amikor apám a házban tartózkodott, és körbevezetett egy csoport látogatót. Nagyon értékesek, és a rajtuk lévő firkák miatt rituális gyilkosságokhoz köthetők."

A család bevizsgáltatta a csontokat, amik egyértelműen emberiek voltak, dehogy kiktől származhatnak, azt nem tudni.

Néhány évvel ezelőtt John egy jól megmaradt, 500 éves mumifikálódott macskát is felfedezett egy fal belsejében a felújítási munkálatok során. Úgy vélik, hogy az elhullott állatot, azért helyezték oda, hogy távol tartsák a boszorkányokat.

A fogadó állítólag egy ősi pogány temetőre épült, így a paranormális nyomozások és a szellemvadászok kedvenc helye lett. Számtalan bizarr eseményről számoltak már be, beleértve a mozgó tárgyakat is.

Bár a fogadó története 1145-re nyúlik vissza, a település és az épület még régebbi lehet, legalább 900-ban vagy régebben épülhettek. Úgy tartják, hogy valaha rabszolgák, katolikus szerzetesek és kőfaragók laktak benne, akik a helyi Szent Mária-templomot építették.

Hogy még hátborzongatóbb legyen a helyzet, Caroline-nak az a gyanúja támadt, hogy a két épületet egy még feltáratlan titkos pince és átjáró köti össze.

 „Az épület okirataiban a vásárláskor keletkezett figyelmeztetés szerint az épület pincéit befalazták, de még mindig nem tudjuk, hol vannak”

- tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás