promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tíz év után került elő a rejtélyesen eltűnt iPhone – nem fogod elhinni hol találták meg
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt szokták mondani, hogy egy iPhone mindent kibír, de ez azért már ennek a telefonnak is sok volt.

Az Apple marketingesei mindig örömtáncot járnak, ha valami olyan sztori kerül elő az iPhone telefonokról, aminek az van a középpontjában, hogy a mobil túlélt valamilyen nagyon rázós helyzetet.

Anno pár évvel ezelőtt történt olyan is, hogy a telefon megúszta azt, hogy kiesett egy repülőből. A nagyobb sztori persze az volt, hogy egy kislány a floridai Disney Worldben beleejtette az iPhone 11-esét a tóba. Két hónapig ázott, majd úgy került elő, hogy még működött.

A marylandi Becki Beckmann készüléke 2012 halloweenján tűnt el rejtélyesen. Keresték mindenhol a házban, de nem akadtak rá, így a tulajdonos vett helyette egy másikat.

A misztikumot az oldotta meg, hogy elromlott a család vécéje. Fura hangot adott ki, amikor lehúzták, így a férj úgy döntött, inkább kicseréli az egészet. Amikor szétbontotta, akkor akadt rá a felesége eltűnt iPhone-jára.

Lehet túl jól sikerült a buli Becki számára, és teljesen elfelejtkezett róla, hogy beleejtette a vécébe a telefont, sőt, még le is húzta.

Ide kattintva meg is lehet nézni, milyen állapotban került elő az iPhone. A telefon bizony elég sokáig fürdőzött a vécében, szóval már teljesen működésképtelen lett.  Persze ahhoz képest, hogy miken kellett átesnie, egyáltalán nem néz ki rosszul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás