Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy repülőgépből esett ki az iPhone, túl is élte – videó

Egy repülőgépből esett ki az iPhone, túl is élte – videó

Színes

Egy repülőgépből esett ki az iPhone, túl is élte – videó

Színes

Toronicza Péter 21:21

Ha ez nem lenne elég, a telefon még a zuhanást is rögzítette.

Az Apple marketingesei szerintem örömtáncot jártak, amikor meghallották a sztorit. A telefon tulajdonosa, Haukur Snorrason Izland felett repkedett, és a gyönyörű tájakat a telefonjával is rögzíteni akarta. Ez az elején még jól is ment, de aztán a szél miatt kicsúszott a kezéből az eszköz, ami a mélység fogságába esett.

Honnan tudjuk, hogy az iPhone túlélte a zuhanást? Hosszú ideig sehonnan se tudtuk, mert Haukur egyértelműen nem akart visszamenni megkeresni, halott ügynek tűnt az egész. Azonban 13 hónap után érkezett egy hívás egy csapat túrázótól, hogy megtalálták a telefont, ami még mindig működik. Amikor rádugták a laptopra, rögtön megtalálták a tulajdonost. Az iPhone 6S Plus több mint egy évet töltött kint a szabadban úgy, hogy még mindig működőképes, egyedül a mikrofonja használhatatlan.

Azért azt tegyük hozzá, hogy az iPhone nem egy utasszállítóból esett ki. Nagyjából olyan 60 méterről zuhant le, és egy füves, mohás területen ért földet. Azért a 60 méter, akkor is 60 méter, ha puhán landol valami, és elképesztő, hogy a telefon 13 hónapig ott csücsült szabadban, és ezalatt csak a mikrofonja ment tönkre.

Mivel Haukurhoz visszakerült a telefon, így megnézhetjük videón, hogy milyen kiesni egy repülőgépből, ha iPhone vagy.

Borítókép: Apple