promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Google leleplezte, hogy melyik halloween jelmezekre kerestek rá a legtöbben idén
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs mese, Pókember még mindig menő, de ő nem fért be a top 3-ba.

A halloweent elsősorban az angolszász országokban tartják, de már nálunk is elég népszerű. Persze kopogtatni nem szoktak édességért, de az emberek imádnak beöltözni, és bulizni egy jót.

Sokan még most sem tudják, hogy a halloween, a mindenszentek, valamint a halottak napja három különböző nap. Halloween október 31-én, a mindenszentek november elsején, míg a halottak napja november másodikán van.

A kelták hite szerint október 31-én este a holtak szellemei visszatérnek és az élő emberek testébe bújnak. Úgy vélték, ha rémisztő maskara mögé rejtik magukat, elijesztik a szellemeket.

A nyuszi jelmez talán nem elég rémisztő, de mégis ott van a második helyen. Ezt onnan lehet tudni, hogy a Google nyilvánosságra hozta, hogy melyek voltak azok a halloween-jelmezek, amikre a legtöbben kerestek rá idén. Pókember továbbra is népszerű, de ő nem fért be a top 3-ba.

Top 10 halloween jelmez a Google keresések alapján:

  1. Boszorkány
  2. Nyuszi
  3. Dinoszaurusz
  4. Pókember
  5. Szörnyella de Frász
  6. Tündér
  7. Harley Quinn
  8. Cowboy
  9. Bohóc
  10. Chucky baba

Az is kiderült, hogy az Ebay-en rengetegen akartak Squid Game-es jelmezhez jutni.

Közben New York-i általános iskola is betiltotta a Squid Game-es halloweeni jelmezt, mert nem akarták, hogy a gyerekek ezzel az erőszakot hirdessék.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás