promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Loch Ness-i szörnyet keresték, helyette olyan sokkoló élményben volt részük, hogy azt soha nem fogják elfelejteni
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenre számíthattak, de erre nem.

A Loch Ness-i szörny az egyik legismertebb kriptid világszerte, így nem is meglepő, hogy naponta több ezer keresés érkezik rá a Google-ben, naponta több ezer ember érkezik Loch Ness-be, ahol ezen rejtőzködő állat nyomára szeretne bukkanni. A környéken pedig akkora kultusza van a szörnynek, hogy még a helyi focicspata mezén is ott úszik az állat.

Sokan azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy ellátogassanak Skóciába, így a Google Maps szolgáltatás keretében fordulnak rá a kultikus helyszínre. Augusztus elején azonban nem mindennapi élményben lehetett része azoknak, akik a térképen rákerestek a város nevére.

Ugyanis egy szelfibottal pózoló, meztelen férfi fotóját dobta ki a Street View, amikor belekattintottak. A háttérben nyugágyak, egy medence, és minden csupa idill, csak éppen a kép előterében áll egy férfi ádámkosztümben. IDE kattintva még ez a fotó is látható, természetesen az intim részek kikockázásával.

A Twitteren is posztolták a fura jelenséget, aztán beindult a kommentcunami, többen megjegyezték, hogy a férfinak nem ez az első ilyen akciója, hiszen ő sportot űz abból, hogy meghekkeli és megtrollkodja a Google Maps-et, és nevezetes helyszínekre egyszerűen odatolja a meztelen fotóit. Legutóbb például az egyik Disneyland volt az áldozat, vagyis inkább azok, akik arcukba kapták az aktot.

Valószínűleg ezen akció megszervezését az is erősítette a férfiban, hogy nemrégiben előálltak egy olyan elmélettel, miszerint a Loch Ness-i szörny, az állat, amely néha kilóg a vízből valójában egy bálna nemi szerve,

hiszen a szakértők szerint párzás idején a bálnák hímtagja akár 180-200 centiméteresre is megnő.

Ez persze csak az egyik népszerű elmélet, amely a bizarrsága miatt a kelleténél sokkal nagyobb karriert futott be az interneten. Korábban az egyik leghíresebb "horgász", Jeremy Wade is utánajárt a legendának, az ő valósághoz közelebb álló teóriája szerint akár egy grönlandi cápa is lehetett azaz élőlény, amely a szörnymítoszokat inspirálta.

Jeremy nyomozása itt is megnézhető:

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás