promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-észlelés Budapesten: hátborzongató videó szivárgott ki, ez lehet a bizonyíték az űrlények létezésére?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Félelmetes videó készült a tegnap éjszakai budapesti viharról, ugyanis sokak szerint egy földönkívüli lény látható a felvételen.

Tegnap este hatalmas vihar tombolt Budapesten, és csak úgy cikáztak az égbolton a villámok. Az Időkép egy 8000 képkocka/másodperces, extra lassított videót is készített erről, de a felvételt visszanézve különös, egészen megmagyarázhatatlan jelenségre lett figyelmes, ami rengeteg emberben rettegést keltett, hiszen első ránézésre úgy tűnik, mintha véletlenül egy UFO-t sikerült volna lefilmezni.

A hátborzongató felvételen azt láthatjuk, ahogy egy ismeretlen eredetű, furcsa mozgású, fénylő lény a „szárnyaival” csapkodva felemelkedik, majd mindössze egy másodperc alatt eltűnik az éjszakában – de állítólag semmiképp sem madárról van szó, mivel ez a lény 10-15 „szárnycsapást” végzett 0,3-0,5 másodperc alatt, ez pedig egy átlagos madárnak egyetlen ilyen mozdulatra sem lenne elég idő.

A portál szerint akár gömbvillám, vagy technikai hiba is lehet a videón látott jelenség, bár ezt nem tartják valószínűnek – így benne van a pakliban, hogy a Budapesten készített felvételen tényleg egy földönkívüli látható.

Egy szemfüles kommentelő viszont azt írta, hogy egyáltalán nem űrlényről van szó, hanem csak egy molylepkéről, vagy valami más, méretesebb rovarról, ami túl közel repült a kamerához, ezért nagyobbnak tűnik – sőt, szerinte az is jól megfigyelhető, hogy az erkélyről száll fel a lény, és nem az égbolton cikázik.

Bármi is legyen az igazság, a videó láttán mindenki eldöntheti magának, hogy miben hisz: igazi UFO-észlelés volt Budapesten, vagy csupán egy ártatlan molylepke zavarta meg a felvételt.

Itt lehet megtekinteni a rejtélyes videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás