Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

UFO-észlelés Budapesten: hátborzongató videó szivárgott ki, ez lehet a bizonyíték az űrlények létezésére?

UFO-észlelés Budapesten: hátborzongató videó szivárgott ki, ez lehet a bizonyíték az űrlények létezésére?

Tech & Tudomány

UFO-észlelés Budapesten: hátborzongató videó szivárgott ki, ez lehet a bizonyíték az űrlények létezésére?

Tech & Tudomány

Promotions 10:10

Félelmetes videó készült a tegnap éjszakai budapesti viharról, ugyanis sokak szerint egy földönkívüli lény látható a felvételen.

Tegnap este hatalmas vihar tombolt Budapesten, és csak úgy cikáztak az égbolton a villámok. Az Időkép egy 8000 képkocka/másodperces, extra lassított videót is készített erről, de a felvételt visszanézve különös, egészen megmagyarázhatatlan jelenségre lett figyelmes, ami rengeteg emberben rettegést keltett, hiszen első ránézésre úgy tűnik, mintha véletlenül egy UFO-t sikerült volna lefilmezni.

A hátborzongató felvételen azt láthatjuk, ahogy egy ismeretlen eredetű, furcsa mozgású, fénylő lény a „szárnyaival” csapkodva felemelkedik, majd mindössze egy másodperc alatt eltűnik az éjszakában – de állítólag semmiképp sem madárról van szó, mivel ez a lény 10-15 „szárnycsapást” végzett 0,3-0,5 másodperc alatt, ez pedig egy átlagos madárnak egyetlen ilyen mozdulatra sem lenne elég idő.

A portál szerint akár gömbvillám, vagy technikai hiba is lehet a videón látott jelenség, bár ezt nem tartják valószínűnek – így benne van a pakliban, hogy a Budapesten készített felvételen tényleg egy földönkívüli látható.

Egy szemfüles kommentelő viszont azt írta, hogy egyáltalán nem űrlényről van szó, hanem csak egy molylepkéről, vagy valami más, méretesebb rovarról, ami túl közel repült a kamerához, ezért nagyobbnak tűnik – sőt, szerinte az is jól megfigyelhető, hogy az erkélyről száll fel a lény, és nem az égbolton cikázik.

Bármi is legyen az igazság, a videó láttán mindenki eldöntheti magának, hogy miben hisz: igazi UFO-észlelés volt Budapesten, vagy csupán egy ártatlan molylepke zavarta meg a felvételt.

Itt lehet megtekinteni a rejtélyes videót:

Borítókép: Illusztráció / Profimedia