promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vízalatti UFO bázist találtak a görög tengerparton? – Hátborzongató videó!
Borítókép:  A mélység titka/Youtube
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A földönkívüli lények létezésére vonatkozó felfedezést az "eddigi leghitelesebb bizonyítéknak" nevezte Andrew Collins, a témában jártas szakember a History Channel műsorában.

Brian Daniel már több éve foglalkozik földönkívüli- és UFO-észlelésekkel, kutatásainak eredményét TikTok-oldalán szokta megosztani rendszeresen követőivel. A fiatal férfi nemcsak össze-vissza beszél, hanem minden egyes alkalommal alaposan utánajár állításainak, és képekkel, videókkal támasztja alá azokat. Legutóbb éppen egy partra mosott, messziről idegennek tűnő lény okán kezdett nyomozni.

A videójában Daniel elárulta, hogy megtalálta a pontos helyét is annak a strandnak, ahol a földönkívülinek tűnő szörnyeteget találták – majd ahogy tovább nézelődött, újabb különös jelekre lett figyelmes, amelyeket jobban megvizsgált, és teljes magabiztossággal állítja, hogy:

"A tengerben a víz alatt egy UFO bázis található!"

Daniel a Google Maps segítségével tovább kutatott a görögországi partvonalon, mire legnagyobb meghökkenésére további gyanús alakokat talált a víz alatt. Meg is osztotta tényfeltáró videóját, amelyet már nagyjából kétmillióan néztek meg. A téma persze a nyilvánosságot is felkavarta.

Daniel elképesztő állítását a History Channel földönkívüliekkel foglalkozó műsorában is megemlítették. Egy ott nyilatkozó szakember meghökkentő kijelentéssel illette a felfedezést.

"Ez az eddigi leghitelesebb bizonyíték a Földön élő idegenek létezésére!"

– magyarázta Andrew Collins, azt is hozzátéve, hogy a szóban forgó környékről több különös észlelést tapasztalt az évek során.

"Rendszeresen adtak már le innen jelentést olyan ismeretlen objektumokról, amelyek furcsán villognak, és a víz alól emelkednek a levegőbe, aztán gyorsan eltűnnek. Ezeknek a strandolók, és a környékbeli halászok is szemtanúi voltak már. Sőt, olyan is előfordult, hogy valaki egy ilyen tárgyhoz közelítve érezte az abból kiáramló hőt"

– mondta a szakember.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás