Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ördögünk van! Végre megtudtuk, mikor jön a Diablo II Resurrected!

Ördögünk van! Végre megtudtuk, mikor jön a Diablo II Resurrected!

Tech & Tudomány

Ördögünk van! Végre megtudtuk, mikor jön a Diablo II Resurrected!

Tech & Tudomány

HGE 21:41

Iszonyatos legendát fog életre kelteni a Blizzard, melyre sokan csak lúdbőrözve emlékeznek vissza: érkezik a Diablo 2 Resurrected! Az E3-on mozgás közben is láttuk a játékot, sőt, tudjuk végre, mikor érkezik!

A Diablo 2 a Blizzard egyik leghíresebb játéka, amely az eltelt több mint 20 év során igazi legendává vált a játékosok szemében. Sokan azt mondják, hogy Diablo 3 a közelébe sem ért (Amivel azért lehetne vitatkozni…). A mai napig rengetegen játszanak vele, pedig 21 év már egy fiatalember kora, és már 9 éve kijött a 3. rész is, sok-sok platformra, továbbá készül a Diablo 4 is. A 2. rész viszont egy olyan ráncfelvarrást kap, hogy még Szűcs Judit is elsárgulna a irigységtől tőle!

A Resurrected alcímmel ellátott, felújított változatot az E3-as Xbox-konferencián mutatták be ismét, egy új, igazán ütős előzetes keretében, amely végre felfedte a megjelenési dátumát is. A Diablo 2 Resurrectedre szerencsére már nem kell sokat várni: 2021. szeptember 23-án lát napvilágot PC-n, PlayStation 4, 5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokon.

A játékmenet alapvetően nem változik, az igazi újdonságok - a teljesen átrajzolt grafika mellett - a 4K-s felbontás, a 60 fps és a 7.1-es Dolby Sorrund-támogatás lesznek.

Borítókép: Diablo 2 Resurrected, Blizzard