promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bill Clinton szerint létezhetnek űrlények
Borítókép:  Bill Clinton/Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Élőben Kellyvel és Ryannel című műsorban beszélt arról az USA volt elnöke, hogy szerinte létezik élet a bolygónkon kívül is.

A hónap végére a kongresszus jelentést vár az Egyesült Államok hírszerző közösségétől az azonosítatlan légi jelenségek (UAP) jelentőségéről (ez a kormány hivatalos szóhasználata az UFO-kra - azonosítatlan repülő tárgyakra). Napokkal azután, hogy Barack Obama korábbi elnök egy interjúban őszintén beszélt a forgatókönyvről, egyik elődje még nyíltabban nyilatkozik a helyzetről.

Kedd reggel Bill Clinton elnök James Patterson mellett jelent meg az Élőben Kellyvel és Ryannel című műsorban, hogy támogassák Az elnök lánya című új könyvüket.

Itt Clinton egyenesen azt sugallta, hogy szerinte létezhetnek földönkívüliek.

"Az igazság az, hogy soha nem bizonyítottuk be, de vannak olyan dolgok, amelyek odafent repkednek, és amelyeket még nem azonosítottunk teljesen"

– mondta a politikus a reggeli műsorban. Ekkor gyorsan megfordult, és azt mondta Kelly Ripának és Ryan Seacrestnek, hogy gondoljanak a kozmosz hatalmasságára.

"Ne feledjétek, hogy több milliárd galaxis van a folyamatosan táguló univerzumban. [...] Úgy értem, nem is tudjátok felfogni, hogy mennyi minden van odakint. Senki sem tudja, de szerintem nagy a valószínűsége annak, hogy valahol máshol is van valami, amit életnek nevezhetünk"

– tette hozzá Clinton.

Obama a The Late Late Show with James Corden című műsorban való szereplése során nem erősítette meg, hogy a kormány birtokában vannak földönkívüli "egyedek". Megerősítette azonban az UFO-felvételek létezését.

(Comicbook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás