promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: a Titanic roncsán fura lyukakat találtak - egy tudós állítja, tudja, kik süllyesztették el a hajót
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dr Josef Hostettler megvizsgálta a katasztrófa körülményeit, és fura bizonyítékokat talált.

A világ egyik legnagyobb katasztrófája, az elsülyesszthetetlennek hitt óceánjáró első útja, majd szörnyű bukása azóta is élénken foglalkoztatja az embereket. A Titanic 1912. április 14-én jéghegynek ütközött, és elsüllyedt, a roncs pedig közel 1500 ember sírja is lett egyben. Ez a hivatalos sztori, ezt a tragédiát mutatja be James Cameron 1997-ben készült filmje is. 

Ám sokak szerint nem ez az igazság, a Titanic ugyanis más okokból kifolyólag süllyedt le az óceán aljára.

Dr Josef Hostettler a víz alatt készült felvételeket vizsgálva arra jutott, hogy három hatalmas lyuk tátong a hajón, ami azt jelentheti, hogy nem is a jéghegy okozhatta a balesetet, hanem valami egészen más. A tudós szerint egy UFO-szerkezet, egy földönkívüli jármű, ami a víz alá is képes merülni, így a Titanicot lézerrel végezték ki.

A szakember az elméletét továbbá azzal is magyarázza, hogy a térségben a Titanic tragédiája előtt és után két másik hajó is elsüllyedt rejtélyes körülmények között, de a Titanic tragédiája ezeket háttérbe szorította.

Hostettler nézeteit a szakmabeliek megmosolyogják.

A Titanic-kal kapcsolatban amúgy nem ez az egyetlen összeesküvés-elmélet, vannak olyanok, akik szerint időutazók, mások nézete szerint pedig tengeralattjáró nyomta hullámsírba a gigászi hajót.

Még több Titanic-os összeesküvés-elméletre vagy kíváncsi?

(Bors, SeveNews)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás