promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 brutális kérdés a világot uraló gyíkemberekről! Ismered őket? Ismerd meg őket!
Borítókép:  Rampages.us
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

10 kérdés és válasz, ami megmutatja neked, milyen izgalmas a világ. Mármint a világnak egy bizonyos része.

"Minél kevesebben tudnak egy titokról, az annál nagyobb biztonságban van"

- vallják az összeesküvés-elméletek hívői. És valószínűleg ez tényleg így is van. Szóval elhoztunk nektek egy kvízt, amivel ugyan néhány fontos, de nagyon minimális ismereteket szerezhettek az egyik legfelkapottabb konteóról, miszerint a világunkat gyíkemberek népesítik be.

És hogy mit akarnak pontosan, honnan jönnek, hova mászkálnak, mit esznek, hogy juthatsz hozzájuk, hol tájékozódhatsz jobban róluk? Ez mind-mind kiderül a kvízből.

Ez egy belépő szint, aki magyarul bővebben szeretne róluk olvasni, ajánlunk egy nagyon jó blogot, amit IDE kattintva érhettek el.

Az összeesküvés-elméletek amúgy olyan világmagyarázatok, amelyek teljesen eltérnek a fősodortól, a képviselői és hívői azt állítják, hogy minden jelenség mögött egy titokzatos társaság ténykedését kell keresni, akik természetesen nem szeretnék felfedni magukat. Innen pedig már egyenesen vezet az út, hogy kevés információnk van róluk, ezért a lyukakat ki kell tölteni, erre pedig millió lehetőség van. Az egyik az, hogy összeesküvés-elméleteket gyártunk mindenről. Ide tartozik a chemtrail-elmélet de Atlantisz legendája is.

Az összeesküvés-elméletek vagy igazak vagy nem, ezzel most nem foglalkozunk, megteszik ezt minden nap mások. Viszont igazán izgalmas és egyben szórakoztató dolog is kicsit belemenni a dolgok mélyébe, még ha valószínűbb is, hogy nem igazak az elméletek, sőt, egyesek tényleg kiváló pénzszerzési lehetőséget látnak bennük.

Kvízre fel, kezdődjön egy valószerűtlenül szürreális kvíz, amelyben tényleg érdekes dolgok lesznek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás