promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Top 10: ezeket a sorozatokat töltötték le a legtöbben torrentről 2020-ban
Borítókép:  Disney+
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek inkább letöltik a The Mandaloriant, mint hogy előfizessenek a Disney+-ra.

A mai világban már ki szabad jelenteni, hogy az óriási produkciók munkatársai akkor is örülnek, ha az általuk készített sorozat hasít torrenten, mivel tudják, hogy ez is életben tudja tartani a népszerűséget. Az inkább nagyobb baj, amikor a hackerek tesznek ki valamit mondjuk premier előtt, de erre hála égnek nem igazán volt példa mostanában.

Mivel rengeteg a streaming szolgáltató, és nem mindegyikre akarnak előfizetni az emberek, akkor jön képbe az internet, na meg a torrent-oldalak, ahonnan semmi perc alatt le tudják szedni az adott széria aktuális szezonját.

Anno a Trónok harca abszolút egyeduralkodó volt, de annak már vége, és a The Walking Deadből is kezd kihunyni a maradék fény, hiába rendelkezik a sorozat rengeteg rajongóval. A zombis széria ettől függetlenül még ott van a top 10-ben, de már nem előkelő helyen.

Az aranyérmet 2020-ban a Disney+ szériája, a The Mandalorian szerezte meg a Torrent Freak listája szerint. Itt az is benne lehet a pakliban, hogy a többséget csak a Star Wars-széria érdekli, ezért meg nem fognak külön előfizetni a streamingszolgáltatóra, inkább letöltik illegálisan.

A Dobogós helyen még ott van a The Boys, és érdekes módon a Westworld, amit elég sokan lehúztak. Az HBO nem tudott akkorát fogni vele, mint a Trónok harcával.

Top 10 legnépszerűbb sorozat torrenten 2020-ban:

  1. The Mandalorian
  2. The Boys
  3. Westworld
  4. Vikings
  5. Star Trek: Picard
  6. Rick és Morty
  7. The Walking Dead
  8. The Outsider
  9. Arrow
  10. The Flash
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás