promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly döntést hozott a YouTube, és nem mindenki örül neki
Borítókép:  Illusztráció / Image by StockSnap from Pixabay
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy 2010 óta tartó trendet tör meg a YouTube, és érdekes módon úgy látszik, hogy a döntéssel kapcsolatban eléggé megoszlanak a vélemények.

A világ egyik legnépszerűbb videós portálja, a YouTube tíz esztendővel ezelőtt kezdte el gyártani a Rewind nevezetű összeállításokat, amik minden év végén megmutatták az aktuális trendeket, emlékezetes pillanatokat, és a legnépszerűbb készítőket. Egy ideig nagyon szerette őket a közönség, majd 2018-ban fellázadtak ellene, hiszen egy olyan gagyi, mű marketingterméket kaptunk, ami egyáltalán nem tükrözte az oldal és a felhasználók igazi arcát, értékrendjét – nem csoda, hogy az lett minden idők legtöbb dislike-ot kapott videója.

Most a YouTube bejelentette, hogy elmarad az idei Rewind, és ezt azzal indokolták, hogy 2020 teljesen más év, mint a többi, ezért nem érzik helyénvalónak, hogy elkészítsék.

Elég furcsa, hogy erre hivatkoztak, de azért megköszönték a rengeteg YouTubernek, hogy olyan sok embert boldoggá tettek még ebben a sokak számára megterhelő időszakban is. A közönség kimondottan vegyesen fogadta a hírt, hiszen egyesek szerint jó döntést hozott a YouTube – amit talán már rég meg kellett volna tenniük –, míg mások pont, hogy támadják őket emiatt, hiszen ennél többet érdemelnek a felhasználók.

Ettől függetlenül biztos, hogy lesznek páran, akik megcsinálják a saját Rewindjukat, szóval bőven szemezgethetünk majd közülük, hogy végül kiválasszuk azt, amelyik leginkább tükrözi az idei YouTube-élményünket.

Itt lehet elolvasni a YouTube teljes bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás