promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Begördült a Mafia remake első előzetese
Borítókép:  Hangar 13
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2002-es játékért rengetegen rajongtak, és nemsokára érkezik a felújított változat.

A Mafia: The City of Lost Heaven először PC-n jelent meg, majd 2004-ben már érkezett PlayStation 2-re majd Xbox-ra is. A népszerűsége mai napig töretlen, és szívesen veszik elő a gamerek egy kis nosztalgiázásra.

A játékban egy Tommy nevű karaktert irányíthatunk, aki a Salieri család életének részévé válik. A főszereplő útjának egy fejezetét követhettük végig, a maffiába való bekerülésétől kezdve a család ügyeiben történő részvételen keresztül egészen a végső leszámolásig. A játékmenet persze hasonlított a Grand Theft Autohoz, de itt mégis egy teljesen más világ várt ránk.

A Hangar 13 csapata anno eldöntötte, hogy csinálnak egy kis láncfelvarrást a teljes Mafia-trilógiának. A második és harmadik részbe annyira nem akartak belepiszkálni, pont ezért nem is ájultak el ezeknek a felújított változataitól a kritikusok. Tegyük hozzá, nem is újítottak fel rajta sok mindent.

A Mafia első részével azonban már volt meló bőven, mert mégis csak egy 2002-es játékról beszélünk, amit az alapjaitól építenek újjá. Vigyázniuk is kell, mert a kultusza miatt nagyobb lesz a zúgolódás, ha elrontanak valamit az élményen.  

Most begördült az első sztori-előzetes, ami nem csak reménykedésre ad okot, hanem elhiteti az emberrel, hogy valóban piszok zseniális lesz az első rész Definitive Editione. A játékmenetbe sajnos majd még csak később nézhetünk bele.  

A játék 2020. augusztus 28-án PC-re, PS4-re valamint Xbox One –ra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás