promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egyik legnagyobb pornóoldal az otthonukban ragadó olaszok segítségére siet
Borítókép:  a Pornhub-nak köszönhetően az olaszok ingyen nézhetik az egyik legnagyobb pornóoldal prémium tartalmait. Forrás: AFP/Ethan Miller.
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Pornhub kihasználja azt, hogy az olasz emberek a koronavírus miatt a lakásaikban ragadtak.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a pornóipar kihasználja a koronavírus okozta pánikot.

Eközben a járvány európai gócpontjának számító Olaszországban újabb szigorításokat vezetett be a kormány.  A miniszterelnök a közösségi médiában közzétett videoüzenetben hangsúlyozta, hogy az eddig bevezetett óvintézkedések után

„további lépésre van szükség, a legjelentősebbre”.

A rendelkezés értelmében bezárnak a nem alapvető szükségleteket ellátó üzletek, szolgáltatások, szállodák és a vendéglátó egységek is, amelyek eddig este hat óráig nyitva tarthattak.

A termelő üzemeket, gyárakat nem állítják le, feltéve, hogy tiszteletben tartják a szigorú egészségügyi előírásokat. A mezőgazdasági, állattenyésztési ágazat is folytatja tevékenységét.

Giuseppe Conte kijelentette, az intézkedések tényleges hatásának felméréséhez két hétre lesz szükség.

A kórházak intenzív osztályainak ellátására egészségügyi kormánybiztost neveznek ki – olvasható a távirati iroda összefoglalójában.

Az egyik legnagyobb pornóoldal pedig azonnal lépett. A Pornhub ugyanis ingyenes, hitelkártya-adatok nélküli prémium hozzáférést biztosít a karanténban ragadt olaszoknak, április 3-ig. Azonban még nem igazán „feltörhetetlen” a rendszer, hiszen egy kis trükközéssel Magyarországról is elérhető az újonnan létrehozott aloldal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás