promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kritikusok utálják a Dragon Ball Z: Kakarotot
Borítókép:  CyberConnect 2
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mégis első helyen landolt a tengerentúlon eladásban.

Nem olyan régen, 2020. január 17-én debütált a Dragon Ball Z: Kakarot minden fontosabb platformon, tehát PC-n, PS4-en, és Xbox One-on is. Szegény Nintendo Switchesek kimaradnak a legtöbb mókából, de ilyen ez.

Múltkor pont egy cikket írtam a Dragon Ball Z: Kakarot eladásairól. A közleményben a Bandai Namco Games fényezi magát, hogy minden előzetes várakozást felülmúlt a játék, és alig pár hét alatt 1,5 millió példányt tudtak eladni belőle. A csúcstartó persze a Dragon Ball FighterZ, amiből egyetlen hét alatt 2 millió talált gazdára. Itt egy olvasónk felhívta rá a figyelmemet, hogy

„imádja a Dragon Ballt, de maga a játék sz.r”.

„Egy végtelenül unalmas, snassz, monoton játékmenete van és az irányítás és mozgás is elég gyér. Úgyhogy összegezve a Dragon Ball király, de a játék egy raklap sz.r.”

– írta a kommentelő, aki hozzátette a magáét az eladásokhoz, mivel megvette eredetiben.

Körbekérdeztem a gamer ismerőseimet, hogy nekik mi a véleményük a Kakarotról. Hát, nagyjából fele-fele, van aki szerint nem hiába van benne a nevében a „kaka”, mások szerint meg nagyon is el lehet vele lenni, egy bizonyos százalékuk meg imádja. Danny mondta el, hogy követte a játék bemutatását, és a legtöbb szakértő és kritikus lehúzta a Kakarotot, szóval nagyon benne van a pakliban, hogy a legtöbb ember nem nézett rá a kritikákra, csak elvakultan szaladt megvenni a játékot.

Nehéz erre mit mondani, mivel nekem még nem volt időm kipróbálni. Talán majd karácsonykor, az még messze van.

Amerika mindenesetre Dragon Ball lázban égett, mert Son Goku a Call of Dutyt, és az NFL játékot is megverte, pedig közeledett a Super Bowl. Eszméletlen amúgy, hogy a GTA még ennyi idő után is ott tudni lenni a listán. 

Amerika januári játék eladások:

  1. Dragon Ball Z: Kakarot
  2. Call of Duty: Modern Warfare 2019
  3. Madden NFL 20
  4. Star Wars Jedi: Fallen Order
  5. Grand Theft Auto V
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás