Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jó ideig ingyen játszhatunk a Half-Life játékokkal

Jó ideig ingyen játszhatunk a Half-Life játékokkal

Tech & Tudomány

Jó ideig ingyen játszhatunk a Half-Life játékokkal

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 09:35

Gordon Freeman most valóban free lesz.

Nem akar érkezni az a fránya Half-Life 3, de legalább addig a Valve meglep minket a Half-Life: Alyx játékkal. Ahogy a címből is adódik, most Alyx Vance és az ő története lesz a középpontban, amikor még nem tűnt fel a színen Gordon. Ez nem újdonság a franchiseban, mivel régen is volt olyan, hogy mást irányíthattunk a főhősön kívül: Opposing Force, Blue Shift.

A készítők azonban jó néhány rajongót elvágnak a játéktól, mivel az új Half-Life PC-s VR exkluzív lesz, szóval ilyen kiegészítővel kell rendelkeznünk, ami nem olcsó mulatság. Hihetetlen, de a HL-rajongók miatt amúgy megugrottak a VR-eszköz eladások.

Az Alyx közeledik, és márciusban már lehet nyüstölni, addig viszont minden Half-Life játékkal ingyen játszhatunk a Steamen. Ezek között ott van a Half-Life 1-2, az Episode 1 és Episode 2, valamint az Opposing Force és a Blue Shift is. Mondhatni a kultikus alapjátékok, mert a Half-Life: Source például kimarad ebből a felsorolásból.

Hiába előzmény, a Half-Life: Alyx olyan hosszú lesz, mint a Half-Life 2. A készítők még azt is ajánlották, hogy a fanok mindenképpen legalább a Half-Life 2: Episode 2-t vegyék elő újrajátszásra a történet miatt.

Borítókép: Valve