Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Építsd fel a saját állatkerted: Planet Zoo

Építsd fel a saját állatkerted: Planet Zoo

Tech & Tudomány

Építsd fel a saját állatkerted: Planet Zoo

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 20:20

Még lehet nagyobb hangulata lesz, mint Az oroszlánkirály CGI-s változatának.

A szülők mondhatják, hogy végre egy klasszikus játék, ami nem korhatáros, és nem is kell fejlövéseket osztogatni benne. Nem csak a tycoon játékok szerelmeseinek gördült be végre a Planet Zoo, hanem mindenkinek, aki kicsit is szereti az állatokat.

 

Most azt próbálhatjuk ki, hogy milyen egy állatkertet megépíteni, na meg menedzselni. Sok kihívással kell szembenéznünk, de meg fogja érni a befektetett energia, amikor látjuk, miképp zakatol olajozottan a személyes vadasparkunk.

Hasonló modern játék persze már akadt a piacon, mivel pont a Frontier Development stúdiónak köszönhettük anno a 2001-es Zoo Tycoon feltámasztását. A fejlesztőcsapat amúgy ennek a műfajnak a mestere. Most egy szinttel fentebb léptek, amit látni is fogunk az előzetesben. A grafika elképesztő és tényleg meseszerű.

A Planet Zooban a hagyományos állatkerttől elmehetünk egészen a futurisztikusig. Az akadályok között nem csak az évszakok váltakozására kell figyelnünk, de olykor még a tüntetők miatt is fájhat a fejünk.

Nagyon úgy néz ki, hogy a menedzsment rész kidolgozására is nagyon figyeltek a fejlesztők, és olyan lesz az egész, mintha egy valódi állatparkot kellene vezetnünk. El lehet majd vele tölteni az időt, annyi biztos.

A játék minden nagyobb szakportáltól magas értékelést kapott, és már mi is kipróbálhatjuk, mivel elérhető a Steamen.

Borítókép: Frontier Development