Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jövő karácsonyra jöhet a PlayStation 5?

Jövő karácsonyra jöhet a PlayStation 5?

Tech & Tudomány

Jövő karácsonyra jöhet a PlayStation 5?

Tech & Tudomány

Toronicza Péter - 2019.10.09. 08:35

A Sony azt mondja: jöhet!

Hivatalosan is bejelentették a PlayStationt, aminek nem akartak semmilyen cifra nevet adni a japánok, így szimpla PlayStation 5 néven fog kigördülni. Na, most azt tudni kell, hogy a fenti borítóképünk nem eredeti, ezt fotót például a Hypebeast tette közé, de már elég sok tech újság készpénznek veszi, hogy ez a V-akajú dizájn lesz a nyerő, mivel erre adott be kérvényt a Nemzetközi Szabadalmi Szervezetnél. Ronda? Szép? Azt döntsétek el ti!

Jim Ryan amit azonban leleplezett, hogy a gamerek egy teljes új, értintésalapú kontrollert kapnak, amik még azt is érzékelik, milyen erővel nyomjuk le a gombokat. Az úgynevezett DualShock gamepad rezgőmotorojait is egy még nem látott technológia teszi teljessé. Külön érzés lesz, ha például egy füves mezőn haladunk, vagy épp sárban kúszunk. A lényeg, hogy szinte minden terepnek külön rezgése lesz.

A PS5 elvileg 8 magos processzorral és már SSD-vel fog érkezni 2020-as ünnep szezon előtt. A többi infó valóban még csak pletyka, de a készítők azt ígérték, hogy innentől folyamatosan érkeznek majd az infók az új PS5-ről, amit igyekszünk is megosztani veletek.

Borítókép: Hypebeast