promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövő karácsonyra jöhet a PlayStation 5?
Borítókép:  Hypebeast
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sony azt mondja: jöhet!

Hivatalosan is bejelentették a PlayStationt, aminek nem akartak semmilyen cifra nevet adni a japánok, így szimpla PlayStation 5 néven fog kigördülni. Na, most azt tudni kell, hogy a fenti borítóképünk nem eredeti, ezt fotót például a Hypebeast tette közé, de már elég sok tech újság készpénznek veszi, hogy ez a V-akajú dizájn lesz a nyerő, mivel erre adott be kérvényt a Nemzetközi Szabadalmi Szervezetnél. Ronda? Szép? Azt döntsétek el ti!

Jim Ryan amit azonban leleplezett, hogy a gamerek egy teljes új, értintésalapú kontrollert kapnak, amik még azt is érzékelik, milyen erővel nyomjuk le a gombokat. Az úgynevezett DualShock gamepad rezgőmotorojait is egy még nem látott technológia teszi teljessé. Külön érzés lesz, ha például egy füves mezőn haladunk, vagy épp sárban kúszunk. A lényeg, hogy szinte minden terepnek külön rezgése lesz.

A PS5 elvileg 8 magos processzorral és már SSD-vel fog érkezni 2020-as ünnep szezon előtt. A többi infó valóban még csak pletyka, de a készítők azt ígérték, hogy innentől folyamatosan érkeznek majd az infók az új PS5-ről, amit igyekszünk is megosztani veletek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás