promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így válik játékbarlanggá a Tesla
Borítókép:  teslarati.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem mondhatni, hogy Elon Musk ne használná ki a Teslákban található műszerfali óriáskijelzőt. Miközben egyre sorjáznak a kocsiban játszható videójátékok, már tervezik a következő funkciót, a video streaminget.

Azt már megszokhattuk, hogy Elon Musk hétről hétre tartogat egy olyan bejelentést, melynek hallatán az ember szája tátva marad, vagy épp hullámozni kezd a tőzsde. A legutóbbi pörölycsapása a Teslával kapcsolatos. A Los Angeles-i E3 nevű tech expón, mely pénteken ért véget, egy beszélgetés során Musk bemutatott egy videót, melyen az látszik, hogy egy tesztelő egy Tesla Model 3 műszerfali kijelzőjén játszik egy népszerű videójátékot, a Beach Buggy Racing 2-t.

A videó tanúsága szerint a Tesla óriás kijelzőjén nagy a választék, a BBR 2 mellett az Asteroids vagy a Cuphead is elérthető. A BBR2-ben az a pláne, hogy a Tesla kormányát és pedáljait is használni kell a játék során, mintha az ember a játékbarlangban ülne, nem a saját kocsijában. Az Xbox kontrollerjét is használni lehet a Teslában.

Musk nyilvánvalóvá tette, hogy a listát szeretnék bővíteni, egyre több játékot szeretnének kínálni a Tesla-tulajoknak. A következő dobás a Fallout Shelter lenne. Mindezt annak ellenére, hogy a feltaláló korábban nem támogatta egyértelműen, hogy game és app store legyen a Teslákban.

A Tesla vezetője az expón azt is közölte, a cég már tervezi a video streaming funkciót az autóikban található nagy méretű kijelzőre.

(electrek.co)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás