promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igen extrém „perifériával” rukkol elő a Razer
Borítókép:  www2.razer.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Razer a világ egyik legjobb gamer perifériákat, a többek közt egereket, billentyűzeteket, headseteket gyártó vállalata, nem másra szánta rá magát, minthogy egy kicsit belekóstoljon a konyhai kisgépek világába, hogy egy saját tervezésű kenyérpirítót alkosson a rajongók számára.

Ez most valóban nem egy álhír a vállalat részéről, kedvenc zöldledes gamer egereinket gyártó szingapúri cég kenyérpirító gyártásra adja a fejét. Na, nem kell egyből rosszra gondolni, ennek is megvan ám az apropója, tulajdonképpen még egy 2013-ban induló rajongói kérésnek szeretne eleget tenni.

Először még poénként próbálta kezelni a cég a márka kedvelőinek a kívánságát, így 2016 április elsején elő is rukkoltak egy Project Breadwinner névre hallgató tervezettel, és az akkor április tréfának szánt kezdeményezéssel azt is elhitették az emberekkel, hogy a pirító még a Razer logót is képes lesz a pirítósba égetni.

Forrás: www2.razer.com


Mikor a rajongók szembesültek azzal, hogy őket bizony palira vették, még makacsabbul kezdték követelni a terméket, amire már maga a Razer vezérigazgatója, a Min-Liang Tan reagált, és ajánlatot tett a rajongóknak, miszerint, ha összegyűjtenek egymillió lájkot a Razer Toaster-re, úgy teljesíti álmukat.

 A Give us the Razer Toaster Facebook csoport el is kezdte szorgosan gyűjtögetni a lájkokat, majd nemrég egy új megállapodást kötöttek Min-Liang Tannal, melynek értelmében, ha 10 ember magára tetováltatja a Razer Toaster dizájnját, úgy szintén eleget tesz a kérésüknek.

Forrás: Vulcan post


Alig telt bele néhány hétbe és máris 12 fanatikus rajongó jelentkezett be egyedi tetoválásával, mellette pedig még 46 000 lájk is érkezett, így Min-Liang Tan állva a szavát, ígéretet tett, hogy előveszik a Projekt Breadwinnert és komolyan nekiállnak megalkotni a hőn áhított kenyérpirítót, a fejleményekről pedig folyamatosan tájékoztatják majd a rajongókat.


És te beújítanál egy ilyen profi gamer kenyérpirítóra?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás