promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott a Mortal Kombat XI utolsó karaktere
Borítókép:  Twin Galaxies
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kikerült az internetre a legújabb Mortal Kombat teljes karakterlistája, ahol többek közt láthatóvá vált az utolsó, még hivatalosan ugyan nem bejelentett harcos, Frost is.

Frost – lánykori nevén Lin Kuei – egykoron Sub Zero tanítványa volt és szintén igen jártas a jéghasználatban. Karaktere először a 2002-es MK: Deadly Allianc-ben tűnt fel, ezt követően pedig láthattuk még későbbi epizódokban is.

Most ismét irányítható harcos lesz, azonban nem kapjuk meg egyből a játszható karakterek listáján, hanem csak a játék negyedik fejezetének teljesítését követően válik elérhetővé, illetve a türelmetlenebbek megvásárolhatják őt akár már a kezdéskor is. Nyilván ez utóbbi esetben nincs semmi kihívás, azonban biztosra vehetjük, hogy sokan fognak ezzel a lehetőséggel is élni, szóval be kell vallani, ezt a részét jól csinálja a NetherRealm Studios.


Hogy mikor kap hivatalos bemutatót, azt nem tudjuk. Az is lehet, hogy már csak a megjelenést követően, ami nagyjából itt is van a nyakunkon, hiszen április 23-tól kezükben tarthatják a játékot a PC, Xbox One és PlayStation 4 tulajdonosok, Nintendo Switch-en pedig május 10-én fog debütálni.

Ti mennyire várjátok már a megjelenést?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás