Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiszivárgott a Mortal Kombat XI utolsó karaktere

Kiszivárgott a Mortal Kombat XI utolsó karaktere

Tech & Tudomány

Kiszivárgott a Mortal Kombat XI utolsó karaktere

Tech & Tudomány

HG - 2019.04.19. 09:49

Kikerült az internetre a legújabb Mortal Kombat teljes karakterlistája, ahol többek közt láthatóvá vált az utolsó, még hivatalosan ugyan nem bejelentett harcos, Frost is.

Frost – lánykori nevén Lin Kuei – egykoron Sub Zero tanítványa volt és szintén igen jártas a jéghasználatban. Karaktere először a 2002-es MK: Deadly Allianc-ben tűnt fel, ezt követően pedig láthattuk még későbbi epizódokban is.

Most ismét irányítható harcos lesz, azonban nem kapjuk meg egyből a játszható karakterek listáján, hanem csak a játék negyedik fejezetének teljesítését követően válik elérhetővé, illetve a türelmetlenebbek megvásárolhatják őt akár már a kezdéskor is. Nyilván ez utóbbi esetben nincs semmi kihívás, azonban biztosra vehetjük, hogy sokan fognak ezzel a lehetőséggel is élni, szóval be kell vallani, ezt a részét jól csinálja a NetherRealm Studios.


Hogy mikor kap hivatalos bemutatót, azt nem tudjuk. Az is lehet, hogy már csak a megjelenést követően, ami nagyjából itt is van a nyakunkon, hiszen április 23-tól kezükben tarthatják a játékot a PC, Xbox One és PlayStation 4 tulajdonosok, Nintendo Switch-en pedig május 10-én fog debütálni.

Ti mennyire várjátok már a megjelenést?

Borítókép: Twin Galaxies

Legolvasottabb hírek