Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Itt van egy okostelefon, amit nem könnyen fogsz lemeríteni

Tech & Tudomány

Toronicza Péter - 2019.03.21. 21:58

Már elő tudjuk rendelni az Energizer monstrumát, ami nagyjából 3 okostelefont tesz ki méretben, de nem igazán fogod lemeríteni.

A Power Max P18K Pop szépen mondva nem karcsú. Igen, az okostelefonok világában ő a molett modell. Azonban ahogy a való életben is, a külső nem minden, és odabent igazi érték lapul. Mondjuk egy 18 ezer mAh-s akkumulátor, amit ha a végtelenségig nem is, de nagyon sokáig nyúzhatsz, mert bírni fogja.

Mennyi az annyi? Ha akarunk, 90 órán keresztül telefonálhatunk vele, ha meg magára hagyjuk őnagyságát, és nem csinálunk vele semmit, akkor 50 napig is ki tudja húzni feltöltés nélkül.

Azonban okostelefonról beszélünk, mivan a multimédiával? A cég nem kevesebb, mint 48 órás folyamatos videólejátszást ígér. Ebből kicsit le kell csípni mindig, de ekkora aksinál simán bír ennyit. Egy hosszabb utazásnál bizony mi lennénk a császárok, hogy már egy évadot letoltunk a kedvenc sorozatunkból, de még mindig alig merült valamit a telefonunk.

Most lehet gondolkozni, hogy mennyi idő kell, hogy maximumon legyen az erőmű akkumulátora? Hát, az bizony 9 óra, de az éjszakai horpasztásunk alatt simán feltölt.

A kijelző 6,2 colos full HD-s. A processzor egy 600-as Snapdragon, RAM-ból pedig 6 gigabájtot kapunk. Mivel az akku teljesítménye óriási, így más telefonokat is tölthetünk vele, ha azokból már kifogyott a szufla.

Jelenleg 549 dollárért lehet előrendelni, ami nagyjából 150 ezer forint.

Borítókép: Android Authority

Vissza a főoldalra.
Át kéne gondolni, a jelenlegi szúnyogirtással mekkora kárt okozunk