promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Okostükröm mond meg nékem, milyen idő várható a héten
Borítókép:  - - AWOK.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most a Capstone Connected Home kívánja betölteni a lakásunkban tátongó űrt egy okostükör megalkotásával, amely lehetővé teszi, hogy reggelente a tükör előtti készülődés közben elcsevegjünk a Google Asszisztensünkkel.

A cég a januári CES rendezvényen mutatta be a tükröt működés közben, ami első ránézésre egy normális tükörnek tűnik, azonban a tükör felszíne alatt egy érintőkijelző is található.

Az érintőképernyős tükör lehetővé teszi különféle alkalmazások letöltését a Google Play áruházából, zenéket és videókat stream-elhetünk YouTube-on keresztül, és általános információkat kérhetünk a hangvezérelt Google Asszisztens segítségével az okoshangfalakhoz hasonlóan. Továbbá emaileket és üzeneteket küldhetünk közvetlenül a tükörre írva.


A tükör hangvezérlése hat különböző hangot és felhasználót képes felismerni azok Google fiókján keresztül. A vállalat elmondása szerint a módszer biztonságosan kezeli felhasználói adatokat, így például a felhasználók nem láthatnak bele egymás profiljaiba.

A Capstone okos tükrét felakaszthatjuk a falra, de akár egy polcra vagy szekrényre is állíthatjuk tetszés szerint.

A tükör több méretben lesz kapható és még az idei év első felében a boltok polcaira kerülhet, azonban pontos árat még nem közölt a gyártó.

(HG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás