promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mentőt hívtak Erdélyi Mónikára, nem show volt a rosszullét

Mentőt hívtak Erdélyi Mónikára, nem show volt a rosszullét

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

El akarta kerülni a felhajtást, nem sikerült.

Erdélyi Mónika nevét Magyarországon leginkább a 2001 és 2010 között futó „Mónika Show” című talkshow kapcsán ismerik, amely az RTL Klubon hatalmas népszerűséget ért el. Mónika a műsorvezetői szerepben hamar a közéleti figyelem központjába került, köszönhetően az indulatos viták, drámai helyzetek és sokszor botrányos jelenetek jellemezte adásoknak. A műsor ellentmondásossága ellenére is nézettségi rekordokat döntött, Mónika pedig a hazai televíziózás egyik ikonikus alakjává vált. Bár a „Mónika Show” megszűnése után egy időre visszavonult a reflektorfényből, az elmúlt években újra aktívvá vált közösségi média platformjain, ahol főleg lifestyle és családi tartalmakat oszt meg.

Erdélyi Mónika komoly veszélybe került.

A közelmúltban azonban egy sokkal személyesebb, megrázó esemény kapcsán került ismét a hírekbe. Erdélyi Mónika egy YouTube-videójában számolt be arról, hogy egy lódarázs megcsípte, ami majdnem tragédiába torkollott.

A történet egy vasárnapi napon kezdődött, amikor egy lódarázs berepült az autójába és a derekán megcsípte. Bár az első pillanatokban Mónika nem tulajdonított nagy jelentőséget az esetnek, mert korábban nem mutatott allergiás reakciót darázscsípésre, a tünetek gyorsan romlottak. Először csak enyhe szédülést érzett, ám hamarosan a bal szeme teljesen bepirosodott, majd viszketés jelentkezett a lábain.

Az eset különös fordulatot vett, amikor Mónika hangja is el kezdett elmenni, ami arra utalt, hogy a reakció sokkal súlyosabb, mint amire számított. Ehelyett azonban az érdi orvosi ügyeletre ment, ahol azonnal ellátták.

A mentősök és az orvosok gyors beavatkozása nélkül az allergiás reakció akár életveszélyes is lehetett volna, hiszen Mónikánál súlyos túlérzékenységi reakció lépett fel. Az orvosok egy három injekcióból álló koktéllal kezelték, amely azonnal enyhítette a tüneteit, bár közben lázas lett, és a vérnyomása is megemelkedett​.

Az orvosi ellátás minőségéről Mónika rendkívül elismerően beszélt, külön kiemelve az orvosok és az ápolók figyelmességét és szakértelmét.

A gyógyszertár és a mentő kihívása ilyenkor kiemelt segítséget jelenthet.

[fcikk2]]

A Mónika Show házigazdája először került ennyire intim helyzetbe.

Erdélyi Mónika pályafutása során nem először osztott meg személyes történeteket közönségével. A „Mónika Show” korában is sokszor került reflektorfénybe magánéleti kérdésekkel, bár akkoriban ezek gyakran a bulvársajtó spekulációi révén láttak napvilágot.

Mónika az évek során kicsit távolabb került a bulvárvilágtól, és inkább olyan tartalmakra fókuszál, amelyek inspirálják követőit, mint például az egészséges életmód vagy a családi programok. Ez az új szerepvállalás jól illeszkedik ahhoz a trendhez, amelyet az elmúlt években sok híresség követ: a közösségi média platformokon keresztül közvetlenebb, autentikusabb kapcsolatot ápolnak a rajongókkal.

Erdélyi Mónika azonban mindig is ügyelt arra, hogy a nehezebb pillanatait is megossza a közönségével, hogy tanulságokkal szolgálhasson mások számára. A lódarázs csípésének története is ebbe a vonulatba illik: nem csupán egy ijesztő eseményt mesélt el, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy mindenki legyen elővigyázatos a veszélyes rovarokkal kapcsolatban. Videójában arra biztatta nézőit, hogy mindig tartsanak maguknál antihisztamin tablettát, és hasonló helyzetekben ne habozzanak azonnal orvosi segítséget kérni​.