promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Zsidró Tamás még sohasem volt ennyire boldog, Várkonyi Andrea már teljesen a múlté

Zsidró Tamás még sohasem volt ennyire boldog, Várkonyi Andrea már teljesen a múlté

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

A sztárfodrász nehezen heverte ki a szakítást, együtt örült vele az ország az új szerelemnek.

Zsidró Tamásról nyugodtan kijelenthetjük, hogy Magyarország egyik legtehetségesebb és legismertebb sztárfodrásza. Azon szerencsés emberek egyike, akik korán megtalálták a hivatásukat. Kivételes tehetsége van a hajszobrászkodáshoz, ezt pedig kitartással, tanulással, szorgalommal és alázattal ötvözve sikerült magát a csúcsra felküzdenie. Rengeteg sztár szépült már a kezei alatt, de átlagemberek számára is ugyanúgy elérhető a mesterfodrász szolgáltatása. Amikor a munkájáról beszél, akkor látszik, hogy valóban boldog, 40 éve van a szakmában, de nem sikerült ráunnia.

Zsidró Tamás nemrégiben 60 éves lett és más komoly változások is történtek az életében: nagypapa lett.

Tavaly nyáron született meg első unokája, ezzel pedig nagypapa státuszba került, ami minden szülő számára egy egészen új korszak kezdete. Ezzel esett egybe majdnem egy komoly dátum is: nem olyan régen betöltötte a 60. életévét, amikor is elszámolt eddigi életével, múltjával és azzal, hogy hova tart. Szerencsére ez nem tartott sokáig és aktív életmódjának köszönhetően ő valóban meg tudja erősíteni, hogy a kor csak egy szám.

16 év házasság, Dobó Kata, Várkonyi Andrea.

Magánélete azonban viharosabban alakult, mint a betonbiztosnak mondható szakmai pályája. Volt feleségével 16 évet töltöttek együtt, melyből három fiúgyermek is született. Nem sokkal később Dobó Kata színésznővel vállalta fel kapcsolatát, ám három év után ez a szerelem is kihűlt és bár békében, de elváltak útjaik. Ezután ismét egy gyönyörű nő rabolta el a szívét: egy ideig azt hitte, hogy Várkonyi Andrea mellett fog megállodni, de végül a pandémia az ő szerelmüknek sem tett jót és szakítottak. Zsidró Tamás erről bővebben sosem akart nyilatkozni, Várkonyi Andrea pedig mindig is nagyon óvta a magánéletét.

Az új szerelem és az élethosszig tartó boldogság egy szóval: Petronella.

Ezután érkezet meg az életébe a civil foglalkozású Petronella, akivel Zsidró Tamás közel három éve alkot egy párt, a közöttük lévő boldogság és harmónia pedig megtörhetetlennek látszik. Mivel a szépséges hölgy nem vágyik nyilvánosságra, így Zsidró Tamás is csak óvatosan fogalmaz róla, annyit azonban elárult, hogy csendes, nyugodt életet élnek és úgy érzi, hogy válása után 8 évvel végre megtalálta azt a nőt, akit élete végéig el tudna képzelni a párjának. Sok bennük a közös és nagyon hamar letudták azokat a súrlódásokat, amik az összeszokás időszakában akár szakításhoz is vezetethetnek és ma már aktív részesei egymás életének, családjának, baráti társaságának.

A szerelmesekről ha néha készül fotó, akkor azon mindketten ragyognak, itt például kedvese születésnapját ünnepelte meg a sztárfodrász: