promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sürgetik a nézők a TV2 közbelépését, az Ázsia Expressz egyik párjának testi épségéért aggódnak

Sürgetik a nézők a TV2 közbelépését, az Ázsia Expressz egyik párjának testi épségéért aggódnak

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc

A csatorna egyelőre hallgat, ám az érintett pár egyik tagja nyilatkozatot adott ki, akkora a baj. 

Már jó néhány rész adásba került az Ázsia Expressz 5. évadából és meglepetésből bizony nincs hiány. A forgatás után a párok kamera elé álltak és beszámoltak a Fülöp-szigeteken átélt tapasztalataikról. Egy valamiben a beszámolók megegyeztek: elmondták, hogy a feladatok annyira igénybe vették őket mentálisan és fizikálisan, hogy bizony volt, amikor nem tudták a legjobb arcukat mutatni.

Ez pedig nagyon hamar be is bizonyosodott, az egyik pár viselkedése ugyanis hatalmas megrökönyödést váltott ki a nézőkből.

Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi viselkedését sokan felháborítónak tartják.

A páros nagyon komolyan veszi a versenyt és keményen küzdenek, az hamar kiderült, hogy az egyik legesélyebbek a nyerésre. Hosszú ideje házasok, így nem okoz számukra gondot a csapatmunka, ám Guszti szemmel láthatóan rosszul viseli az idegen, nem túl komfortos körülményeket, vagy azt, ha valamit nem sikerül időben, jól végrehajtani.

Ilyenkor haragja legtöbbször a feleségén csattan, akit ez szemmel láthatóan nem is zavar túlzottan, csendben megvárja míg elül a vihar.

Nem úgy a nézőket, akik teljesen kiakadtak a váratlan dühkitörések miatt.

A közösségi oldalakon gombamód szaporodnak azok a posztok, melyekben Zsuzsiért aggódnak és az is több posztban szóba került, hogy a TV2 miért enged teret ennek a fajta viselkedésnek. A múltkori évadban Alekosz viselkedése került pellengérre, úgy tűnik, hogy az idei évad fekete bárányát is megtalálták. Sokan azon aggódtak, hogy mi történhet a négy fal között, ha a kamerák előtt ennyire viharos a viszonyuk, sokan megalapozatlan vádaskodásokat sem szégyelltek leírni a kommentszekcióba.

Ez volt az a jelenet, ami kiverte a biztosítékot az Ázsia Expressz rajongóinál:

Laky Zsuzsi rögtön a történtek után próbált mindenkit megnyugtatni, mondván tudja kezelni Guszti indulatait, azt azonban nem gondolhatta, hogy ez még inkább olaj lesz a tűzre és csak még inkább alapot ad a rosszindulatú pletykáknak.

Ahány ház, annyi szokás, szokták volt mondani és nagyon úgy tűnik, hogy Zsuzsi komolyan mondta azt, hogy nem viselik meg különösebben ezek a performanszok, amik néhány perc alatt ahogy jöttek, úgy mennek is.

A pár megelégelte azt, ahogy az emberek néhány képkocka alapján csámcsognak a kapcsolatukon, így végül a feleség egy hosszú posztban nyugtatott meg mindenkit arról, hogy házassága boldog és szenvedélyes, a továbbiakban pedig ezt senkinek nem szeretné bizonygatni. A posztot ide kattintva tudod elolvasni: