promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Most túl messzire ment az RTL?  Több néző rosszul lett a Sztárbox brutális jelenetétől

Most túl messzire ment az RTL? Több néző rosszul lett a Sztárbox brutális jelenetétől

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Profi ökölvívó mérkőzésen sem gyakran látni ilyesmit.

A Sztárbox legújabb évadának premierje izgalmakkal és meglepetésekkel teli este volt, amely három különböző stílusú mérkőzést hozott a nézők elé. Az adás a várakozásoknak megfelelően pörgős és drámai összecsapásokkal kezdődött, ahol a hírességek nemcsak bátorságukat, hanem harci szellemüket is próbára tették.

Az első mérkőzésen Varga Ádám és Miller Dávid mérkőztek meg egymással a férfi könnyűsúly kategóriában. Ádám már az előző évadban kihívta Dávidot, amit az X-Faktor házigazdája elfogadott. A mérkőzés előtti felkészülés során mindkét versenyző komoly edzésmunkát végzett, és a ringben sem kímélték egymást.

Az intenzív küzdelem során azonban Varga Ádám védekezésben hibázott, amit Miller Dávid ki is használt: a második menetben egy jól irányzott ütéssel befejezte a meccset, megszerezve ezzel a győzelmet - az ütés annyira durvára sikeredett, amit még profi boxban is ritkán látni, látszik, hogy a versenyzők tényleg komolyan veszik a megmérettetést.

A második mérkőzésen a női könnyűsúly kategóriában „Nemazalány” és Hódi Pamela léptek ringbe. A felkészülés mindkét fél számára kihívásokkal teli volt, de végül mindketten nagy elszántsággal küzdöttek. A mérkőzés heves tempója „Nemazalányt” kimerítette, és a negyedik menetben Hódi Pamela fölényes teljesítményének köszönhetően az énekesnő feladta a küzdelmet.

Az estét Noszály Sándor és Pribelszki Norbert mérkőzése zárta a nehézsúly kategóriában. Noszály eredetileg Henry Kettnerrel mérkőzött volna meg, de az influenszer sérülése miatt Pribelszki Norbert lépett a helyére. Noha Pribelszki derekasan küzdött, Noszály végül fölényesen diadalmaskodott.

A műsor során viszont nemcsak az összecsapások, hanem a zenei produkciók is szórakoztatták a közönséget, ahol a WELLHELLO, a Hősök és Lil Frakk lépett színpadra vadonatúj közös dalukkal.

forrás: RTL