promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vitray Tamás elárulta, szokott-e még 91 évesen is autót vezetni

Vitray Tamás elárulta, szokott-e még 91 évesen is autót vezetni

Borítókép:  MTI Fotó: Czimbal Gyula
Színes
Kategória fejléc

Negyedszerre is rátalált a szerelem Vitray Tamásra, új feleségével külföldön barangoltak a nyáron.

Meglepetésként hatott idén februárban, hogy kiderült, a 91 éves Vitray Tamás negyedszerre is megnősült. A Kossuth-díjas magyar újságíró 2019-ben találkozott először Ivens Évával, majd egy közös munka összehozta őket. A legendás tévés a legutóbbi válása után maga sem képzelte, hogy lesz még párja az életben, nem hitte, hogy ennyi idősen újra lehet kezdeni, de szerencsére tévedett. 

Vitray Tamás és 36 évvel fiatalabb felesége a legújabb Nők Lapja címlapján szerepel. A velük készült interjúban szóba került, hogy a házaspár két tagja között 36 év a korkülönbség. Mint mondják, általában pozitívan álltak hozzájuk az emberek, Vitray Tamás így fogalmaz:

„Nincs akkora zaj körülöttünk. Megjelent egy-két kellemetlen újságcikk, de széles körben valóban nem váltott ki akkora felzúdulást a dolog.”

A pár nemrég Szlovéniában nyaralt, egyik nap átmenetek a szomszédos Olaszországba is. 

„Az olaszországi Triesztbe is átmentünk. Már maga az kaland volt, hol parkoljunk le, annyira nem volt hely sehol. Akkor eszembe jutott a vasútállomás, és Éva meg is találta hamarosan. Általában ő vezet, átvette tőlem ezt a feladatot. De engem is hagy néha.”

– írta a 168.hu a tévés vezetéssel kapcsolatos tevékenységei kapcsán.

A nyári kaland egyben nászútnak is beillett, a házasságkötés után ugyanis nem volt alkalmuk elutazni. 

A közönség általában kétféle módon reagál a Vitray Tamás legújabb házasságára. Az egyik oldal csodálkozik és nem érti a dolgot, a másik örül, hogy ilyen pozitív példával áll elő egy ismert ember, miszerint idős korban is lehet valaki boldog szerelmes. 

„Vannak bizonyos föltételezések és elvárások, milyennek kell annak a nőnek lennie, aki ilyen korkülönbség ellenére is kiválaszt valakit. Vagy hogy milyen az a pofa, aki képes arra, hogy megnősüljön... hiszen tudja, hogy nem képes gondoskodni a másikról, csak felettébb korlátozott időn belül. Mi viszont nem felelünk meg az elvárásoknak, mert tökéletesen passzolunk egymáshoz. Ekkor jön a csodálkozás” – fejtegette Vitray, akit először hat-hétéves korában látott a neje a tévében, hiszen a műsorai mindenkit vonzottak. 

Az alábbi videóban Vitray Tamás és Ivens Éva titkokat is elárul a kapcsolatukról: