promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegné nyilvánosan mutatkozott, már a búcsúra készül?

Katalin hercegné nyilvánosan mutatkozott, már a búcsúra készül?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A fényképek tanúsága alapján meglepően jól van, a helyszín miatt mégis sokan gyanút fogtak.

Kate Middleton, a walesi hercegné, idén először tűnt fel a nyilvános istentiszteleten a Crathie Kirk-i templomban, mióta korábban nyilvánosságra hozta, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A 42 éves hercegné mosolygósan és jókedvűen érkezett a vasárnapi istentiszteletre férje, Vilmos herceg oldalán.

Az esemény különösen jelentős volt, hiszen ez volt Kate első templomi megjelenése a diagnózisa óta, és a királyi család több tagja is jelen volt, köztük Károly király, Kamilla királyné, az edinburghi herceg és hercegné, fiuk, valamint Tim Lawrence - egyesek a brit közéletben arra is gyanakodtak, hogy a királyné a betegsége miatt igyekszik "elvarni a szálakat" a templomban.

Kate Middleton utoljára Wimbledon döntőjén mutatkozott a nyilvánosság előtt, valamint részt vett az idei Trooping the Colour eseményen is. A mostani vasárnapi istentiszteleten Kate visszafogott, mégis elegáns öltözéket választott, amit már tavaly is láthattunk rajta: egy bézs színű, tartán mintás Marlborough ballonkabátot a Holland Cooper márkától, amit egy sötétbarna, tollakkal díszített gyapjúfilc kalappal párosított. A brit sajtó szerint a walesi hercegné megjelenése ismét bebizonyította, hogy a hercegné kifinomult stílusérzékkel rendelkezik, és képes a nehézségeket is méltósággal viselni.

Katalin hercegné megjelenése jelentős figyelmet keltett, hiszen hosszú idő után először volt látható a királyi családi többi tagjának társaságában. Ez a megjelenés nem csak egy stílusos pillanat volt, hanem a hercegné erős és bátor kiállása is, aki továbbra is méltósággal és eleganciával képviseli a brit királyi családot. A közönség számára Kate Middleton példaként szolgálhat, aki nemcsak a divat, hanem a belső erő és bátorság szimbóluma is marad a nehéz időkben.

A képeket IDE kattintva lehet megtekinteni.

forrás: Daily Mail