promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült Meghan Markle súlyos betegségére: a palota próbálta titkolni, de az egyik alkalmazott mégis elmondta

Fény derült Meghan Markle súlyos betegségére: a palota próbálta titkolni, de az egyik alkalmazott mégis elmondta

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc

Meghan Markle komoly gondokkal küszködik.

Meghan Markle egykori királyi alkalmazottai „teljes nárcisztikusnak” nevezték őt, állítja Valentine Low, a London Times királyi tudósítója. Low új könyvében, a „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”-ban, részletezi azokat a vádakat, amelyek szerint Meghan és Harry bántalmazták az alkalmazottakat, és félelem légkörét teremtették meg körülöttük. Az érintettek gyakran mondták:

„Átvertek minket.”

Az alkalmazottak élményei annyira negatívak voltak, hogy később önmagukat „Sussex Survivors Club”-nak, vagyis a Sussex-túlélők klubjának kezdték nevezni. A klub magját olyan kulcsfontosságú személyek alkották, mint Samantha Cohen magántitkár, Sara Latham kommunikációs vezető, valamint Marnie Gaffney asszisztens sajtótitkár.

Samantha Cohen, aki közel 20 éven át dolgozott a Buckingham-palotában, elárulta, hogy a palota képtelen volt új segítőt találni Sussex hercegének és hercegnéjének a gyakori munkaerő-elvándorlás miatt.

„Nem találtunk senkit a helyemre, és amikor végül sikerült, Afrikába vittük őket Harryvel és Meghannel, hogy betanítsuk őket, de még ott, Afrikában is kiléptek”

– mondta Cohen.

Meghan mindig is tagadta a bántalmazási vádakat, és ezeket „szándékos lejárató kampánynak” minősítette, amelyek félrevezető és káros információkon alapulnak.

A volt királyi alkalmazottak elmondták, hogy Meghan úgy alakította ki a történetet, mintha a palota alkalmazottai visszautasították volna őt. Ez a narratíva pedig segített neki abban, hogy áldozatként tüntesse fel magát, amikor 2020-ban Harryvel együtt lemondtak a királyi feladatok ellátásáról.

„Mindenki tudta, hogy az intézmény megítélése az ő boldogságán múlik”

– állították a volt alkalmazottak.

„A hibát ott követték el, hogy azt hitték, Meghan boldog akar lenni. Valójában ő azt akarta, hogy visszautasítsák, mert megszállottan ragaszkodott ehhez a történethez az első naptól kezdve.”

A „Sussex Survivors Club” tagjai olyan mértékben csalódtak, hogy idővel már azt gyanították, Meghan legőszintébb segélykiáltásai is egy előre megtervezett stratégia részei voltak, amelynek célja az volt, hogy elhagyhassa a királyi családot. Robert Lacey, a neves történész és életrajzíró „Battle of the Brothers” című könyvében egy Kensington-palotai udvaroncot idézve azt írja:

„Meghan áldozatként tüntette fel magát, de ő volt a bántalmazó. Az emberek úgy érezték, hogy átgázolt rajtuk. Azt gondolták róla, hogy teljes nárcisztikus és szociopata – alapvetően kiszámíthatatlan.”

A híres 2021 márciusában Oprah Winfrey-vel készült interjújában Meghan Markle elárulta, hogy öngyilkossági gondolatokkal küzdött, miután fia, Archie születését követően állandó támadások célpontjává vált.

„Egyszerűen nem láttam megoldást; éjjelente fennmaradtam”

– mondta Meghan. Hozzátette, hogy a palota megtagadta tőle a szakmai segítséget, amikor mentális egészségi problémákkal küzdött, mert attól tartottak, hogy ez rossz sajtóvisszhangot váltana ki.

forrás: AOL