promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Vérfagyasztó dolog történt éjjel egy magyar család házában, felsikoltott a kislányuk, aludni sem mertek utána

Vérfagyasztó dolog történt éjjel egy magyar család házában, felsikoltott a kislányuk, aludni sem mertek utána

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az anya azt hitte, hogy csak rosszat álmodott, de kislánya is ugyanazt tapasztalta.

Mindannyian küzdöttünk már rémálmokkal, melyeket a stressz, vagy egy nehezebb életszakasz is kiválthat. Ébredés után legtöbbször azonnal rájövünk, hogy szerencsére csak egy rossz álom volt, azonban vannak olyan helyzetek, mint ez a mostani is, ami bizony nagyon nyomasztó tud lenni.

Egy édesanya számolt be arról a Threads-en, hogy egyik éjjel valami nagyon furcsát látott a szoba sarkában, abban a pillanatban pedig a kislánya is felsikoltott a szobában. A reggelinél aztán félelmetes beszélgetésre került sor kettejük között:

„Nem nagyon hiszek a szellemekben, azt szeretném leszögezni... Sőt, semmi ilyen misztikus dologgal nem tudott eddig senki meggyőzni. Pár napja nagyon nyomasztó érzés kapott el este, éjszaka. Nem aludtam jól, rémálmom is lehetett. Mikor felriadtam és kinyitottam a szemem szembe az ajtó sarkában egy világító szempár nézett rám. Összekuporodva. Kicsit para volt. Vagyis nem kicsit... Mint valami törpe."

- írta az anya.

„E percben felsírt a 3 éves kislányom a szobában, kiabált, hogy át akar jönni de menjek már. Villanyok fel, minden ok, biztos csak rosszat álmodtam én is, ő is, megnyugtattam és aludtunk is tovább. Na de reggel... isszuk a kávét, jön ki Rozina…”

" -Hát jó reggelt! Jót aludtál? Álmodtál valami szépet? " " -Ühüm... szívecskéset álmodtam. De Anya, mi volt az a fura az ajtóban este?" (itt azért megálltunk a kávé kortyolásával). Amikor felkeltem, sírtam mert nagyon megijedtem tőle.”

„Hát egész nap fehér gyertyát égettem a házban, úgy beparáztam. Jött az este... "-Menjünk fürcsizni most már, este van, reggel munka, bölcsi. Jó... de anya, most nem lesz ott este ugye?" - már döbbenten nézünk az apjával rá. Ki ne legyen ott, miről beszélsz?"

„-Az a furcsa szemű, nem tudom mi az de nagyon megijedtem tőle azért sírtam. Kitalálhatjátok, ki nem mert aludni egy percet se éjszaka”

– mondta a kislány az anyukájának.