promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Dúl a szerelem Hámori Luca és jóképű barátja között, aki igazi szőke herceg

Dúl a szerelem Hámori Luca és jóképű barátja között, aki igazi szőke herceg

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hámori Luca közös fotón mutatta meg szerelmét.

Hámori Luca az első magyar női ökölvívóként indulhatott el a párizsi olimpián, ahol ötödik helyen végzett. Mivel ki mert állni Imane Khelif ellen, és becsületesen végig küzdötte a meneteket, kikiáltották itthon az olimpia hősének. A francia fővárosba természetesen nem egyedül érkezett, hanem jóképű szerelmével, aki maga is az ökölvívásban jeleskedik, és eredményeket ér el.

Hámori Lucát valójában csupa bokszoló férfi vesz körül, hiszen nem csak párja, Krekó István, hanem bátyja, Hámori Ádám is ökölvívó.

Az olimpia után Luca és szőke hercege a Tisza-tó partján vakációzott egy kicsit; ide utaztak el a kiskörei kikötőhöz, hogy kipihenjék a fárasztó francia utat és az ötkarikás játékokat. Ugyan nem egyedül, hanem baráti társasággal érkeztek, de természetesen időt szakítottak arra, hogy néhány romantikus képet is készítsenek, amin csak ők ketten láthatók.

Az alábbi képet Krekó István osztotta meg a saját oldalán: ezen az látszik, hogy a szerelmes fiatalok a naplementében hajókáztak a tavon, és a hajó orrába álltak ki, hogy egymást átkarolva örök emléket csináljanak a nyaralásukról.

Az alábbi fotón is egyértelműen látszik, hogy mennyire dúl a szerelem Hámori Luca és jóképű kedvese között.