promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter se hagyta szó nélkül Szoboszlai új képét, óriási hasonlóságot vélt felfedezni

Magyar Péter se hagyta szó nélkül Szoboszlai új képét, óriási hasonlóságot vélt felfedezni

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Két szót írt az Instagram-on megjelent legújabb kép alá Magyar Péter, amit három emoji is követett.

A Premier League-ben ezen a héten rendezték a második fordulót, a Liverpool FC pedig első ízben lépett hazai pályán a gyepre Arne Slot vezetésével a bajnokságban. Az első fordulóban a Vörösök idegenben győzedelmeskedtek, a csapat felkészülését pedig nem nehezítette semmiféle sérülés, így pedig biztató előjelekkel várhatták a forduló Liverpool-ban. A kezdőben pedig ismét szerepet kapott Szoboszlai Dominik is, aki jó játékkal járult hozzá később a pályán is a Liverpool újabb győzelméhez.

Arne Slot együttese 2:0-ra győzedelmeskedett így a "bemutató mérkőzésen", ahol az első félidőben ugyan nem uralták a pályát Szalahék, ám a második félidőben több helyzetet is összehoztak, így akár több góllal is nyerhettek volna a Brentford ellen, aki korábban szintén egy győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Az NSO szemlézte a megjelent cikkeket a meccs után. Mint arra rámutattak a cikkükben is, több lap is kiemelte Szoboszlai szerepét a középpályán, azt is megjegyezték, hogy Slotnál kulcsszerep várhat a fiatal magyar játékosra, aki nagy részt vállalt harcosságával a második liverpooli gólban is. Szoboszlai végigjátszotta a meccset, és fontos szerepe volt tehát a Vörösök újabb győzelmében.

Az Instagram-on sem maradt el az újabb fotó a meccs után, amely alá elképesztő mennyiségű komment érkezett azonnal, ahogy a képet publikálták. sokaknak pedig feltűnhetett, hogy Magyar Péter Instagram oldala is feltűnt a hozzászólók között.

Szoboszlai képét olyan szöveggel tették fel a közösségi felületre, hogy "Step by step".

Magyar Péter oldala pedig azt kommentálta Szoboszlai képe alá három szív emoji kíséretében, hogy "Lépésről lépésre". IDE kattintva lehet megtekinteni a hozzászólást a többi kommenttel egyetemben.