promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Farkasházy Tivadar már rá sem bír nézni Fábry Sándorra, Magyarország kormányát okolja a viszony megromlásáért

Farkasházy Tivadar már rá sem bír nézni Fábry Sándorra, Magyarország kormányát okolja a viszony megromlásáért

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Menthetetlen kettőjük kapcsolata. 

Farkasházy Tivadar 2024-ben különleges jubileumot ünnepel: immár ötven éve nyerte meg a Magyar Rádió első humorfesztiválját, amely elindította hosszú és sikeres humorista karrierjét. Ezzel egy időben személyes életében is fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen feleségével, Mimivel is az ötvenedik házassági évfordulójukat ünneplik. A humorista pályafutása során számos elismerést szerzett, legnagyobb ismertséget azonban a Heti Hetes című műsor hozta meg számára, amely 1999-től 2016-ig futott, és a magyar televíziózás ikonikus műsorává vált.

Farkasházy most a Hócipő című szatirikus lapot szerkeszti, amelyet annak idején ő alapított. Emellett interjúiban megemlíti, hogy a Heti Hetes egykori sztárjaival, például Gálvölgyi Jánossal és Hernádi Judittal, különleges esteket terveznek, hogy újraélesszék a műsor szellemiségét. Fábry Sándorral való kapcsolatáról is nyíltan beszélt, és elárulta, hogy politikai nézeteik különbözősége miatt távolodtak el egymástól. Fájóan emlékszik vissza a korábbi jó barátságukra, amely a politikai megosztottság miatt szakadt meg.

Személyes életében Farkasházy az elmúlt években visszavonult a nyilvánosságtól, és Balatonfüredre költözött feleségével. Mimi ápolása teljesen leköti az idejét, de ezt nem érzi áldozatnak, sőt, hálás minden percért, amit vele tölthet. A humorista hangsúlyozta, hogy felesége iránti szeretet és tisztelet vezérli a mindennapjait, és az ötvenéves házasságuk igazi ajándék számára.

Annak ellenére, hogy ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, Farkasházy továbbra is aktív marad a Hócipő szerkesztésében, és időnként megszólal a közélet fontos kérdéseiről is. Az interjúkban elmondta, hogy bár a közszereplésből visszavonult, a humor és a szatíra iránti szenvedélye töretlen, és továbbra is fontosnak tartja, hogy hangot adjon a társadalmi visszásságoknak.

forrás: Kiskegyed