promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Reviczky Gábort szirénázó mentőautóval vitték el, ilyen állapotban van most a színész

Reviczky Gábort szirénázó mentőautóval vitték el, ilyen állapotban van most a színész

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Reviczky Gábor maga beszélt arról, milyen állapotban van most.

Reviczky Gábornál még 2022 decemberében diagnosztizáltak prosztatarákot, azóta pedig folyamatosan romlott az állapota, több áttétet is találtak nála, és számos kezelést kapott. Egyik nap újra szirénázó mentőautóval vitték be a kórházba, erről úgy fogalmazott:

„délelőtt még semmi bajom nem volt, délután már a kórházban ébredtem”.

A mi kis falunk színésze az RTL kamerái előtt is beszélt az állapotáról, hogy hogy van most, hogyan élte meg a betegségeit, és hogyan tud így tovább dolgozni az ország kedvenc falus sorozatában. Merthogy Reviczky Gábor is benne lesz a széria következő epizódjaiban is, már javában készülnek A mi kis falunk 9. és 10. évadjai.


A színész nemrég a Közbeszéd című YouTube-műsor vendégeként fejtette ki részletesebben, hogy hogyan is van most. A sokfajta kezelés miatt néhány hete újra mentőautó vitte el, de úgy érzi, most már jól van, és optimistán tekint a jövő felé. Ugyan véleménye szerint nem jó, ha egy színész életében hónapokon keresztül kimarad a színház és a forgatás, de ezzel is meg kell tudnia küzdeni, és amikor dolgozik, akkor minden nehézség ellenére igyekszik a legtöbbet kihozni magából.

Természetesen arra is kitért, hogyan fogadta, mikor megtudta, hogy rákos. Mint mondta, villámcsapásként érte az egész, hiszen azelőtt soha semmi baja nem volt.

„Soha semmi bajom nem volt, majd elmentem egy ilyen jótékonysági vadászatra Vásárosnaményba. Hajtásos vadászat volt, mert minden jótékonysági hajtásos, tehát kisvadas, és gyakrabban kellett vizelnem, mert jött az inger. Másnap, amikor indultam haza, ott – Vásárosnamény, Hajdú-Bihar-Borsod megyében – rengeteg pihenő van és minden benzinkúton, minden pihenőhelyen meg kellett állnom, és csak egy egészen picit tudtam leengedni, mert nem jött. Az történt, hogy a prosztatám teljesen elzárta a húgyutat. Hat óra alatt értem haza a háromórás úton, annyiszor kellett megállnom”

- idézte fel a színész, aki ugyan jól érzi már magát, de még nem tudja, hogy valóban meggyógyult-e.

Erre majd csak az onkológián tudnak választ adni, de addig is fontos a számára, hogy pozitívan álljon a dolgaihoz, hiszen ez a legfontosabb ebben a helyzetben. Reviczky Gábor hozzátette, hogy már akkor elkezdte jobban érezni magát, amikor kiment belőle a kemó. Elmondása szerint a kemoterápia után olyan beteg volt, mint még soha. Hozzátette, most szed olyan gyógyszereket, amiktől jobban érzi magát, de szerinte nem is ez a lényeg, hanem az, hogy hogyan áll hozzá a dolgokhoz; mert fejben dől el minden.