promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Zelenszkij felesége elmondta az igazságot házasságáról: két éve külön élnek férjével

Zelenszkij felesége elmondta az igazságot házasságáról: két éve külön élnek férjével

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az ukrán first lady kimerítő interjút adott. 

Olena Zelenszka, Ukrajna First Ladyje nemrégiben adott interjújában megerősítette, hogy az Oroszországgal folytatott háború megerősítette házasságát Volodimir Zelenszkij elnökkel. A háború kihívásai még szorosabbra fűzték kapcsolatukat, mivel egymást támogatva küzdöttek a nehézségekkel.

Zelenszka elmondta, hogy férje kitartása és bátorsága még inkább bizonyította számára, hogy 20 évvel ezelőtt a megfelelő társat választotta. Kiemelte, hogy a háború alatt külön élnek egymástól, mivel Zelenszkij Kijevben maradt, annak ellenére, hogy lehetősége lett volna biztonságosabb helyre vonulni. Ez a döntés azonban csak tovább erősítette Zelenszka szeretetét és büszkeségét férje iránt.

A First Lady nyíltan beszélt arról is, hogy mélyen elítéli Vlagyimir Putyin orosz elnököt, akit „szörnyetegnek” nevezett. Szerinte Oroszország irányítása alatt álló rendszer embertelen és kegyetlen. Zelenszka véleménye szerint a háború nemcsak az országot, hanem a családokat is próbára teszi, de úgy véli, hogy az ilyen nehéz időkben is fontos, hogy az emberek összetartsanak és támogassák egymást.

A háború kezdete óta Zelenszka nemcsak a családját és férjét támogatja, hanem aktívan részt vesz Ukrajna humanitárius és társadalmi projektjeiben is. Az ő vezetésével számos segélyakció indult el, amelyek célja a háború sújtotta ukrán lakosság megsegítése. Ezen kívül folyamatosan kapcsolatot tart a nemzetközi közösséggel, hogy felhívja a figyelmet Ukrajna helyzetére és további támogatást szerezzen országának.

Zelenszka kiemelte, hogy bár a háború sok szenvedést hozott, mégis erőt és kitartást adott nekik, hogy tovább harcoljanak egy szabad és független Ukrajnáért. A First Lady példamutató szerepet játszik abban, hogy a nehéz időkben is pozitív és reményteljes hozzáállást tanúsítson, és másokat is erre ösztönözzön.

forrás: karpathir