promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Földöntúli dolog történt a nővel aki nemrég vesztette el a kutyáját miközben az erdőben sétált és egy jelet kért az univerzumtól

Földöntúli dolog történt a nővel aki nemrég vesztette el a kutyáját miközben az erdőben sétált és egy jelet kért az univerzumtól

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A nem mindennapi történet bejárta az internetet. 

Egy szívmelengető történet járta be az internetet, amelynek főszereplője Amy Maurer Creel, egy introvertált állatmentő, aki nemrég elvesztette szeretett kutyáját, Huckleberryt. A nő TikTok-on osztotta meg a különleges pillanatot, amikor úgy érezte, az univerzum egy jelet küldött neki az elhunyt kedvence révén, megerősítve abban, hogy Huckleberry szelleme továbbra is vele van.

Creel videójában elmesélte, hogy a kutyája elvesztése után mély gyászban volt, hiszen Huckleberry nemcsak házikedvence, hanem legjobb barátja is volt. A kutyát súlyosan alultáplált állapotban mentette meg, majd hosszú időn keresztül ápolta, míg teljesen felépült. Két évig szinte elválaszthatatlanok voltak, és számos emléket gyűjtöttek együtt. Huckleberry azonban tízéves korában elhunyt, és Creel szíve összetört.

Az eset egy erdei sétán történt, ahol Creel a fákkal és az univerzummal próbált kapcsolatba lépni, kérve, hogy küldjenek neki egy jelet arról, hogy Huckleberry szelleme továbbra is vele van. Ekkor történt a csoda: egy kutya rohant felé, amely szinte teljesen úgy nézett ki, mint az elhunyt Huckleberry. A kutya, akit Ollie-nak hívtak, elszabadult a pórázról, és örömmel üdvözölte Creelt. Ollie gazdája gyorsan utána futott, és elnézést kért, amiért elengedte a kutyát. Creel azonban meghatottan mondta neki, hogy úgy érzi, Huckleberry üdvözletét küldte általa.

A videó alatt Creel azt írta: „Ő volt a szívem kutyája.” A TikTok közössége mélyen megérintve reagált a történetre. Sokan úgy vélik, hogy az univerzum egy különleges spirituális élménnyel ajándékozta meg Creelt, amely megerősítette, hogy semmi sem vész el végleg, amit igazán szeretünk. Egy felhasználó így kommentálta: „Annyi minden van az univerzumban, amit még nem értünk. Huckleberry energiája ott van veled, és elhozta neked ezt a pillanatot.” Egy másik hozzászóló pedig így fogalmazott: „Ő tudta, hogy pontosan mire van szükséged. Jól van, és várni fog rád a másik oldalon.”

forrás: Scoop